Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J78a79n 56A37n88d57r52l25e

5. 11. 2015 2:59

tolik dobrych umyslu a peklo je uz tak blizko...

tak dlazdej a dlazdej a dlazdej...:-(

nejhorsi je, ze každý jednotlivý takovy krok k okrajovani svobody člověka je -pokud nevolame po revoluci - prakticky nevratny, co Velky bratr jednou uchvati, toho se nikdy dobrovolne nevzda...Rv

7 0
možnosti
JJ

J38a14n 78J56e96n18i51c

4. 11. 2015 20:28

To je fajn, že se o tom mluví. Tahle salámová metoda řezání svobody je pro levicové vlády příslovečná. Marksová nám říká, že tsát ví lépe než rodiče, co dítě potřebuje a další "ochránci" zase říkají, že jeidně vniknutím do bytu se dá zjistit, že někdo spaluje odpadky... V době kdy máme spektrometry musíme vnikat do bytu, abychom zjistili škodliviny... Jj, to je asi tak, jako se nám tajné služby USA snaží namluvit, že nemají přístup ke všem databázím... Ale asi jen blázen by věřil, že Oracle, MS, IBM apod. nemají zvláštní exity určené jen pro tento účel... No a o cloudech ani nemluvě :)

Jen by mne zajímalo, jestli pavicové strany, až budou u vesla tento zákon zruší nebo budou dělat, že jsou zaneprázdněné něčím jiným...

8 0
možnosti
JB

Ano, zavolej policii, ale zazvoní a zůstane stát u dveří nebo u vrat. Dovnitř však nesmí. A policie aby kontrolovala, s čím se topí v kamnech? Co by ti chudáci měli všechno kontrolovat? Nezvládají ani své zákonné  povinnosti. Tak možná městská policie, ale nějakými přístroji a na dálku: vyfotit, zdokumentovat s rozborem plynů, pozvat na úřad k podání vysvětlení a pořádně pokutovat každého, kdo netopí, jak má.

2 0
možnosti
PK

P98e17t92r 51K17a30p33l91a15n

4. 11. 2015 11:31

" ústavou zaručené právo na nedotknutelnost domovní svobody" již prolomenio bylo, jestli se nemýlím, může občanovi do obydlí klidně vniknout exekutor a to dokonce bez jeho vědomí.

2 0
možnosti
Foto

Takže u vraha si nejdřív musí obstarat povolení k prohlídce, ale když vám jde z komína divný kouř, tak k vám vtrhnou v kuklách? Tohle Orwell nedocenil

13 0
možnosti
LC

Přiznávám, že dříve mě ty různé nápady, jak občanům způsobit ještě větší dobro moc nebraly... ať si klidně zaznamenávají mé telefonické hovory, nic špatného nedělám atd. Ale postupně jsem došel k názoru, že čeho je moc, toho je příliš. Dnes už říkám, že informace o aktivitách občanů, které za komančů StB získávala nelegálním špiclováním se dnes stalo zákonným způsobem kontroly. No a teď přibude i vstup do soukromého objektu za účelem kontroly čím občan topí, pak se přidá čím svítí, jakým množstvím vody splachuje WC .... a někteří tomu tleskají.

11 0
možnosti
ZJ

... ano ... vymýšlejí na nás ti naši ,,demokrati" stále další a další - čím dál sofistikovanější a do sladkých slovíček zabalené - fígle, kterým se odborně říká restrikce:-P!! Zajímavé na nich je pouze to, že se nejčastěji TÝKAJÍ TOHO DRUHÉHO.Rv

1 0
možnosti

Možnost provést kontrolu v bytě by měla být poslední možnost, jak si poradit s nepřizpůsobivými sousedy. Ale ta možnost je potřeba, protože v současné době není prakticky žádná jiná, jak takového člověka donutit, aby přestal zamořovat okolí. A kdo takového souseda má, tak ví, o čem píši.

A vy, co tu hrozíte omezováním osobní svobody si uvědomte, že vaše svoboda končí tam, kde začíná svoboda jiných. A nechte si např. vysvětlit, jaká práva má ve Švýcarsku majitel bytu vzhledem k nájemníkovi, nebo jak s vámi třeba v Německu zatočí, když budete souseda o víkendu rušit nějakými opravami v bytě. Natož mu pouštět kouř z rozřezaných pneumatik do oken;-).

2 4
možnosti
JK

Ano, cesta do pekla je vždy dlážděna dobrými úmysly.

A na ty spaliny jsou i jiné možnosti. Jednak jde o sousedské vztahy, které se nikdy neřešily přes úředníky. Můžete sousedovi domluvit po dobrém, po zlém... vím z vlastní zkušenosti, že se to dá. Dále můžete souseda dát k soudu. Možností, jak získat důkazy, jsou také dnes k dispozici. Můžete pravidelně natáčet kouř z jeho komína a podat nahrávku u soudu jako důkaz. Barva kouře je také vypovídající. Dále jsou dnes k dispozici drony a už dnes můžete sehnat firmy, které vám pomocí dronu sesbírají ten bordel přímo nad komínem a pošlou to do laboratoře na rozbor. Také důkaz k soudu. A když bude žaloba, lze si vyžádat soudní příkaz pro kontrolu v konkrétní domácnosti.

Nic však neospravedlňuje předání této pravomoci ze soudní moci moci úřední. Je to jen vaše lenost, že to nechcete řešit sám za sebe a chcete posílit pravomoci ouřadů, kteří doposud dokázali všech takových pravomocí leda tak zneužít.

19 1
možnosti
PR

P86a31v54e32l 45R63y40m51e97š

2. 11. 2015 14:13

Váš blog lze označit za šíření poplašné zprávy!!!

Na stránkách Ministerstva životního prostředí bylouveřejněno sdělení ministerstva k aplikaci ust. § 17 odst. 1 písm. h) zákonač.201/2012 Sb., o ochraně ovzduší ve znění pozdějších předpisů. Není tam nic o tom, že by se kdokoli mohl dožadovat vstupu do Vašeho soukromého domu. To je možné pouze u stavebních objektů sloužích k podnikání.

1 0
možnosti
AM

A25d56a89m 64M43a90l35ý

2. 11. 2015 14:05

Zákonů  a vyhlášek je dost. Jen je využívat. Ale naši zákonodárci na každý problém raději hned vymyslí nový zákon. Je to jednodušší a populárnější.

5 1
možnosti
JB

A ještě navíc ho přilepí k něčemu, co se zrovna projednává - a je jedno, k čemu.. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy