Diskuse

Potřebujeme si platit další čtyři tisíce policistů za 10 miliard?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kladu si stejnou otázku jaká je v titulku. Fakt nemám nic proti policistům, respekt k těm, kteří jsou v přímém výkonu služby. Já bych to dělat nemohl. Ale ... když jsme byli totalitní policejní stát, tak celá ČSSR měla 29k policistů. A to měli v agendě evidenci vozidel, řidičáky, občanky, pasy. Dnes má ČR 40k státních policistů a 12k obecních. To jsou represivní síly k udržení pořádku v zemi. A prý je jich pořád málo. K obraně země má ČR necelých 20k vojáků. Možná to vidím špatně, ale mně se rozum hrbí.

4 0
možnosti
Foto

Kdybych měl na tu řečnickou otázku sám sobě odpovědět, řekl bych: Nevím. Nicméně by mně přišlo rozumnější investovat více do kvality, než kvantity.

Naproti tomu považuji zcela absurdní investice do armády. Proč mají mít vojáci lepší pistole, pušky, obrněné a transportéry. Budeme střílet do uprchlíků z "houfnic"? Omlouvám se, že jsem poněkud odskočil od tématu:-).

1 0
možnosti

R^ Silová ministerstva se neoprávněně pakují díky uprchlické krizi, kterou asi budou mezi sebou blahořečit. Podobná situace je i u armády, která žádá nebo už má možná i přiklepnutý dvojnásobný rozpočet (tj. přes 40 miliard ročně navíc)

1 0
možnosti

L61i93b85o11r 57S85y39n85e57k

12. 1. 2016 13:14

Pokud nakonec nebudou mlátit do nás, nic proti tomu.

0 0
možnosti

Vsak oni si na sebe ti policajti vydelaji. Staci parkrat obejti mesto a nasadit par boticek

0 0
možnosti

My potřebujeme především velkou pohraniční stráž.

Početnou, silnou, vyzbrojenou a vycvičenou.

0 1
možnosti