Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

Svobodným fandím, ale nemyslím si, že dokáží (v příštích volbách) to co Sulíkova SaS.

Babiš nic moc nepohnojil, naopak svým voličům dokazuje, že si jede svou, že strašně šetří apod. a všichni lžou, ubírá další procenta ČSSD.

Budeme rádi, když se udrží ODS a nebude v parlamentu sedět jen jeden jejich poslanec :D Jediné v co doufám je, že se ODS naprosto odstřihla od svých Topolánků a Nečasů, že jim to voliči uvěří a získá si zase důvěru. Ale radši bych tam Svobodné teda.. :-)

0 0
možnosti
MN

Omlouvám se, nepatří to sem

0 0
možnosti
JS

V podstatě s vámi souhlasím, ovšem nechápu vaše vymezování vůči ODS.

Místo snahy hledání společné řeči na pravici, které by mohlo zastavit sociální inženýrství současné vlády (Babišovo mírné přibrzďování je nedostatečné), spolu pořád zbytečně bojujete, to se týká i TOPky. Jsou to většinou žabomyší spory o nepodstatné věci.

To, že většinový lid podléhá slibům levicových stran je logické, ovšem pravice by měla společně usilovat o lidi, kteří se dívají dál než na špičku svého nosu.

3 0
možnosti
MC

To je sice pravda, že pravicové postoje se musí podporovat všude, kde jsou myšleny vážně, ale též si musíte uvědomit to, že občané pochybnou morálku odpouští pouze levicovým lídrům. Vyplývá to z jejich vlastní nejistoty a slabosti. To je vždy posouvá do nečinnosti a pohodlí loupeživých programů nalevo.

2 0
možnosti
GK

Richard Sulík byl vcera vecer hostem v live poradu v nemecke televize ARD spolu s ministrem zahranici Rakouska Kurzem a ministrem vnitra Nemecka Heiko Maasem. To byla rez, radost poslouchat. viz

http://www.ardmediathek.de/tv/Anne-Will/Fl%C3%BCchtlingsdrama-vor-dem-Gipfel-Ist-Eu/Das-Erste/Video?bcastId=328454&documentId=33947370

2 0
možnosti
DN

Můžete pro nás německy nemluvící v krátkosti shrnout, co tam řešili? Předpokládám, že se neplácali po zádech, jak nám ta EU krásně šlape ;-D

0 0
možnosti
MN

Když se teď po volbách na Slovensku zeptali Parlamentní listy v rozhovoru Andreje Babiše, který ze slovenských politických subjektů má podle něho nejblíže k hnutí ANO, tak odpověděl:

"Těžko říci. Podle ekonomického programu je nám pravděpodobně nejblíže strana pana Sulíka."

To je podle mě hodně zajímavý výrok a o Babišovi jsem si vždy myslela, že uvažuje tímto směrem.

Už někdy loni jsem na nějakém blogu psala, že by se mi u nás líbilo vládní spojení Hnutí ANO a Svobodných. Ok, ok, ok.... já vím, že Svobodní jsou posedlí kritikou Babiše, ale podle mě spojení těchto dvou subjektů by bylo pro naši zemi mimořádně užitečné. Svobodní by dodali ideologii a propracované plány a ANO by dodalo provozní a realizační zkušenosti. Vůbec nepochybuju o tom, že by Babiš například souhlasil se zrušením zbytečných úřadů nebo postupným snižováním daní současně se zvýšením daňové výběrové morálky.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Andrej-Babis-zhodnotil-pro-PL-slovenske-volby-Takovy-vybuch-tradicnich-stran-to-se-pry-u-nas-asi-nikdy-nepovede-424964

1 3
možnosti
JC

Babišovi lidé jsou ale mnohdy bruselanští a mnohdy přímo islamofilní.

1 0
možnosti
Foto

Když jsem viděl výsledky minulých voleb, tak jsem si říkal kde jsou ti lidi co chtějí nižší daně, méně státu, zrušení dotací, nepodporování korporací, nenechat si diktovat Bruselem, atd. Kde jsou? Logickou odpovědí by bylo, že takoví lidé u nás téměř neexistují. Na druhou stranu, když vidím mohutnou podporu Klause ml. na Novinkách pod jeho komentáři, tak mě napadá, že je to asi o "prolomení mediální blokády". Lidi co se pohybují na internetu volí naprosto jinak než ti, jejichž hlavním informačním kanálem je NOVA nebo ČT. Těch je v zaprděném česku stále drtivá většina....

7 0
možnosti
PK

Jen je škoda, že Sulík sbíral více body za kritiku unijních hloupostí (neříkám, že neoprávněnou), než za svoje pravicové názory. S těmi by moc neuspěl, protože vlak zadarmo je vlak zadarmo :-)

3 1
možnosti
MC

R^ Ano je to borec. Borců se vždy falešní altruisté budou obávat. Není jim vlastní morálka, ale krást v důsledku vlastní slabosti je jim vlastní. Levicová větev je vždy narvaná lží a záští.

4 0
možnosti

Bohužel, čtyřicetiletý komunistický brainwashing dokázal své. Zcela absentuje pravicové myšlení! ODS i TOP 09 se proklamují jako pravicové, ale praxi mají ve skutečnosti levičáckou! Ve zdravotnictví lpí na sociálním inženýrství bez přerozených vztahů a bez občanské svobody. Proč?, ptal jsem se kdysi Tomáše Julínka. "Lidi by nás nevolili!"

Strana má povinnost vychovávat svoje členy ve své proklamované ideologii. Pravicové strany mají i povinnost vychovávat společnost ke svobodnému, na státu nezávislému chování, ale i na dodržování zákonů, a k úctě k přirozeným vztahům. Nic takového se neděje!

:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy