Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ja chapu, ze jste solidne nas..nej, ale zase neprehanejte. "V ČR je legálně ročně odposloucháváno cca 250 tis. občanů, ilegálně z pozice silových složek ještě údajně jednou tolik.

Zdroj:http://janpolanecky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=500807";

To bych rad videl cerny na bilym z nejakeho duveryhodneho zdroje...

0 0
možnosti

;-)Vsadím se, ze je to nějak ztraceno v prekladu. Pokud by ti lidé měli byt odposloucháváni dlouhodobě, tak pri cca 10 minutách hovoru denně by to dělalo 41 tisíc hodin záznamu. Tak si spoctete, kolik lidi by museli zaměstnat je na to poslouchání.

1 0
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím. Teď jsem někde četl, že slovenská rádia musí mít pětinu playlistu povinně poskládanou ze slovenské hudby. WTF?;-€

1 0
možnosti

J79á51n 83L33o73s10k66o17t

1. 4. 2016 13:40

No a tá pätina sa nedá vôbec počúvať ;-D

0 0
možnosti

P92e76t57r 65S10k60á70c44e17l

29. 3. 2016 22:43

Dovoltemně sdělit můj názor. Zdravého rozumu je nám třeba:

Stačíjen ho používat. Jak nadčasově uvažoval pan Petr Hannig, když vroce 2002 založil Stranu zdravého rozumu, která se stále voličůmnabízí. Zvednou oni v letošním roce nabízenou rukavici ?

Pokudovšem chceme přeměny, k nimž je třeba změny myšlení u většinyvoličů. Zvednout se a jít volit, je první předpoklad úspěchu.Druhý - dát hlas jen NEparlamentním stranám. Ignorovat ty, ježnáš za 25 let dovedli tam, kde jsme. Má někdo jiný, lepšínávrh?

"Už aby nám slova přešla do rukou" - K.H.Borovský.

2 1
možnosti

Paní Vítková, jak uvádím otázku - má někdo lepší návrh? Pokud se mnou nesouhlasíte udělením mínusu, uveďte proč, prosííím. O tom je přeci diskuze, rád se poučím a třeba i změním názor. Díky.R^

0 0
možnosti

Texty na sociální síti se mažou, protože její majitel nechce sloužit jako platforma pro určité názory. Že je svoboda slova ještě neznamená, že si musíte nechat kdekoho stoupnout k vám na zahradu a vykřikovat ho, co ho napadne.

Zkrátka když vám na Facebooku smažou příspěvek, tak vám nikdo nebere svobodu slova. Jenom vám ukazují, že vás mají za idiota a ukazujou vám dveře

2 1
možnosti

Však má vícepremiér bohaté zkušenosti komunisty z direktivního reál socialismu a slídění v životech "nepřátel pokroku", že se nemůžeme divit. A premiér, to je jen loutka v rukách oligarchy.

3 0
možnosti

Nejak uplne nechapu to nadavani na mazani prispevku na socialnich sitich. Pokud to neni dano primo statnim narizenim, nemel byste naopak branit moznost mazani jakychkoliv prispevku jako nezpochybnitelne pravo provozovatele dane socialni site?

2 0
možnosti

Svobodni měli vždycky divnou představu o skutečné svobodě.

0 3
možnosti
Foto

V podstatě souhlas. Domnívám se, že jakási státní regulace-nebo spíše dohled nad námi kmány být musí . Co je ale moc , je moc. Současná vláda si libuje ve striktních nařízeních a příkazech. Od odrazek pro chodce mimo obec , STK online , kouření nekouření etc etc.

Mnohé mají racionální jádro. Možná by ale bylo lepší než formou direktiv volit formu volby - nechceš nosit odrazky na šatech - nečekej odškodnění v případě kolize, Chceš kuřáckou hospodu - máš daně 125 %. Nechceš své dítě dát do školky - nedávej , v případě potíží v 1. třídě nežehrej.

Socialistická vláda ale z nás dělá ovce , které musejí poslouchat baču. Ten bača však není vždy nejchytřejší - vlastně , ani chytrý.:-)

9 0
možnosti

K96a26r49e82l 69J32a61n44d86a

30. 3. 2016 15:00

Racionální jádro je cesta do pekla. Přesně tak se zakazovalo za komunistů - vždycky se našel "rozumný" důvod.

5 0
možnosti
Foto

Jedna velká karma, podepisuji do slova a do písmene R^

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS