Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Pan Polanecký v 7 letech odmítl Spartakiádu? Ojoj geroj. A to Ti mám máme Polanecký věřit?

6 4
možnosti
JT

Vážený pane Farský,

omlouvám se za uklepnutí, správně mělo být plus. ;-(

0 0
možnosti
Foto

J69i49ř67í 35L91i25b49e61r

26. 9. 2016 11:14

Jedinou šancí není pouhá výměna stávající garnitury za jinou, je nutné, aby nová politická generace zeštíhlila stát na absolutní minimum, drasticky osekala vlastní pravomoci a postavila lidi před skutečnou zodpovědnost za vlastní osud. Solidarita a dobrovolnost se pak přirozeně dostaví.

---------------------------------------------------------

Pod toto bych se podepsal. Karma!

6 0
možnosti
MR

Osobně myslím, že dost lžete, protože 7 dítě by dobrovolně nácvik na Spartakiádu neodmítlo. V tomto věku si děti rádi hrají a ideologie je nezajímá. Samozřejmě mohl jste tak být veden doma, že Spartakiáda je špatná, propagandistická věc a rodiči přesvědčen, že tohoto se ty synku nezúčastníš. Ale rozhodně to nebylo Vaše svobodné rozhodnutí.

6 6
možnosti
FN

Bohužel, jako dětský "absolvent" socialismu s vámi musím souhlasit. V té době neměly děti možnost nesouhlasit s nácvikem spartakiády nebo se vstupem do pionýru. Znamenalo to úplné vyloučení z kolektivu. Podobné frajeřiny jsme začali zkoušet až v pubertě, a to jen ti, kteří neměli šanci se kvůli známkám dostat na gymnázium. Možná to v Praze nebo některých částech země bylo volnější, ale jinak mám pocit, že se doba před revolucí v současnosti hodně zkresluje.

6 1
možnosti
KC

Bohužel, stav se velmi blíží tomu, co autor napsal. Jestliže se i u nás dějí podobné věci, pak jsme národem, který před vhozením hlasu do urny neuvažuje a po zbytek funkčního období zvolených kandidátů jen svolává hromy a blesky na politiky, kteří dělají něco jiného, než k čemu dostali mandát. Protože každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží, měli bychom si pořádně rozmyslet, zda Bohouše a jemu podobné příště do teplých křesel pošleme či ne.

18 0
možnosti
Foto

K62a45r80e77l 86C77a95c44h

26. 9. 2016 10:24

Při Vašem způsobu uvažování by bylo nejlépe se navrátit do prvobytně pospolné společnosti. Zkusil jste si někdy alespoň zhruba spočítat, na kolik přijde rodiče vypiplat potomka od kolébky po vysokou školu? A to i přes částečnou podporu toho, čemu říkáme stát? Ti bezdětní si za ten rozdíl mohou dopřávat luxusní dovolené v Thajsku, na Kanárech, či v Karibiku. Naštěstí to příroda zařídila tak, že většina lidí touží mít děti i přesto, že se kvůli tomu musí uskromnit. Protože v dětech je budoucnost národa, nevidím v návrhu pí. Marksové žádnou zlovůli někoho diskriminovat.

5 10
možnosti
KC

Jenže paní Marxová si počíná, jakoby spadla z višně skoro ve všem. Od takových obrázků raději pryč !

9 0
možnosti
RP
LV

Souhlas až nas princip odvodů do systému dle počtu vychovaných dětí. To IMO odpovídá principu zásluhovosti.

0 0
možnosti
PD

P33e48t77r 24D93r23a10p25a82l

26. 9. 2016 10:54

v čem? kde máte jistotu, že z 10 dětí bude 10 daňových poplatníků a ne 10 pobíračů dávek?

9 0
možnosti

Ideály "vyššího dobra" vedou většinou ke zlu.

8 1
možnosti
JT

Vážený pane Šímo,

no a co, kdyby to lidé nezkoušeli, tak vy a vám podobní by jste dnes nemohli psát svá nemoudra.:-)

0 0
možnosti
MC

R^Smutné a pravdivé. Současný falešně provoněný altruismus bere prosperitu, úspěch i svobodu zodpovědným. Líná komunistická chasa se svou čeládkou se válí v polistopadovém falešném sametu.

10 2
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy