Diskuse

Bude líp, ne?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J59a73n 65R82á12ž

10. 10. 2016 15:18

Co blbnete a brečíte nad tím kolik lidí volí levici?! Proč neanalizijete, proč pravicový volič nechodí k volbám? 66,5% občanů k volbám nepřišlo. Optimisticky doufám, že mezi nimi je hodně pravicově orientovaných voličů. Takže místo nářků, byste měli přemýšlet, jak je oslovit a hlavně kým!!! Babiš uhnul doleva, vyluxoval volební elektorát ČSSD a KSČM a pravicové strany se o získání těch, kdo pochopili, že ANO je středolevicová a ne středopravá strana, nesnaží způsobem, který by je oslovil. A tak zůstali doma!

Pravice je v ČR mrtvá, protože od odchodu Klause nemá respektovaného charismatického lídra!

0 0
možnosti
VP

Svobodní poukazují na Babiše? Co Valenta, ten je v poho, co ... je to spolustraník. Nač volby, nalijte si funkce do koryta a servěte se o ně. Lidi, co šli k volbám, se nakonec od takových jako jste vy dozví, že jsou vlastně hloupí. Proč do voleb vlastně tahat voliče, vy, politici víte všechno nejlíp, tak proč do toho míchat ten hloupý a nepoučitelný národ nýmandů ....

2 0
možnosti
Foto

R44o40m80a12n 63K29o10z24e85l

10. 10. 2016 9:30

Nestrašte a nefňukejte, je líp, v soukromé sféře rostou platy, firmy byly donuceny přidávat, a práci si lidi můžou vybírat. Do té vámi proklínané státní sféry bych pracovat nešel, protože nízké platy.

1 0
možnosti
MB

Místo seriózní analýzy opět fňukání na voliče. Nic nového - typičtí Svobodní. Rv

1 0
možnosti
SH

Zvláštní, že největšími odborníky bývají ti nejméně úspěšní ...

2 0
možnosti
Foto

Standardní naprosto nelogické kalouskovské bláboly vhodné snad jen na strašení malých dětí. Argument, že většina voličů je hloupých, zatímco nás pár jsou ti jediní chytří, je směšný. Hlas lidu, hlas Boží.

2 3
možnosti
ZB

Další oligarcha a miliardář se vydal do politky se značkou Svobodných.To Vám nevadí? Ve volbách jste totálně ptopadli,uspěl jen Valenta na domácím písečku.Ne ovšem silou myšlenky,ale silou šlágrové dechovky a piva zdarma....tenhle klaun,vydělávající na chudácích co propadli "bednám" Vám nevadí?

3 0
možnosti
SH

R^Co k tomu dodat. Depresivní čtení, ale nedá se mu nic vytknout. Pravdivé a výstižné R^. Veliká škoda!

5 4
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy