Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Já budu čekat jak se bude nyní chovat Klaus junior. ODS byla pro něj jen zástěrka!!

3 1
možnosti
LC

Já s ODSkou skončil po Toplánkově "širokém rozkročení". Musím ale přiznat, že hned potom jsem se při volbách zachoval jako absolutní hňup a naletěl na kecy o pravicovosti a konzervatismu předsedovi jedné nové strany, ze které se nakonec vyklubala zeleno-rudo-černá, eurohujerská parta. (Kdo ví, kterou stranu mám na mysli?:-)) Teď při každých volbách už jen trpím.

1 0
možnosti
AC

Pane Polanecký, myslíte si, že výstup z EU by byl řešením? EU není jen ekonomický subjekt - ale především politický. ODS musí toto reflektovat a chovat se realisticky. Kdyby prosazovala výstup z EU, vystavovala by naši zemi obrovské nejistotě. Podívejte se, jak válčí Velká Británie - země z globálního hlediska daleko většího významu.

I když se mi některé kroky EU nelíbí, nevidím alternativu. Klaus jasně vystupoval proti programu ODS, hlasoval jinak většina v ODS, podporoval politiky z jiných stran a nechoval se kolegiálně. Ve straně již tedy dlouho neměl co dělat. Spíš se divím, že nevyletěl už dřív. To není o respektování jiného pohledu/názoru - ale o jasném rozporu v programu.

Navíc Klaus a pravičák? No.. :-/

6 1
možnosti
AC

A ještě jedna věc mě napadá.

My máme tak nějak ve zvyku furt jen remcat a hledat ve všem negativa. Ona ta EU mí i dobré vlastnosti. (Skoro se bojím to zde říct.) Co nám v podstatě chybí? V Evropě je od 2. světové války klid, blahobyt a bezpečí. Můžeme volně cestovat a pracovat bez problému v zahraničí. V EU je všude vynikající zdravotní péče - levná a dostupná (jaký rozdíl ve srovnání v USA - to byste koukal, kolik byste tam platil).

Nekoukejme tedy furt jen na ty negativa. Buďme v rámci EU i trochu pozitivnějším členem. Návrat na úroveň národních států jak tomu bylo před 2. světovou válkou vnímám jako dost zpátečnický a nelogický krok - vzhledem k ohromné a nestále se prohlubující globalizaci. Omezení byrokracie a zavedení větší subsidiarity v rámci EU vnímám jako jedno z řešení.

4 0
možnosti
JV

J70i36ř26í 66V41l17a88c56h

18. 3. 2019 20:37

Já je do poslanecké sněmovny volil, protože jsem díky VKml objevil Zuzanu Majerovou Zahradníkovou a začal jsem věřit, že by ODS mohla najít zbytky pravicovosti. Do EP jsem váhal, ale už jsem také nabýval přesvědčeni, že jim to hodím. Po sobotě, ale ten hlas raději nechám propadnout, než volit Fialovu ODS.

1 1
možnosti
Foto

H74a55n52a 22V72l88k70o80v48á

18. 3. 2019 18:34

R^ Mluvíte mi z duše. Až na to že já jsem je doteď posledních asi 5 let volila.

Teď už skutečně nemám koho.

Kdybych chtěla ODS bez názorů V.Klause ml., volila bych TOP 09...takže to znamená opět rozmělnění voličských hlasů a posílení ANO....

3 0
možnosti
JK

A nebo neznamená, vliv VK na voliče ODS je dost sporný, třeba pod dnešním rozhovorem na idnesu dostával docela "za uši".

1 0
možnosti
Foto

Podle mne je asi jedinou, skutečně pravicovou stranou, strana Svobodných občanů. Jejich program , Úřady na zrušení, nemá žádnou konkurenci.

2 0
možnosti
AC

ovšem bez zajímavých osobností...i ten Mach, který je ani nedokázal dostat do Sněmovny, je už pryč

4 0
možnosti
Foto

Skutečně pravicovou stranu nebude nikdo volit, protože u nás chybějí skutečně pravicoví voliči.:-)

3 5
možnosti
Foto

Marek, další, který by tak moc chtěl volit pravici a nemá jakou ;-D

0 2
možnosti
DR

Karma. Už jsem psal, daleko zajímavější než tato estrádní partaj kde už stejně zbyli pouze esa typu Němcové, Udženiji, Stanjury,Bendy a podobní mistři, ovšem bude co Klaus ml. vytvoří nebo založí a kolik jim přetáhne voličů.

7 0
možnosti
Foto

Rozsívalovi chybí pravicová strana. No já se picnu ;-D;-D;-D;-D;-D

3 5
možnosti
Foto

Pravicovost - nepravicovost, co to dnes znamená? Klaus jr. má pravdu v tom, že EU Merkelové a Macrona je vlastně realizací NOVÉ EVROPY Adolfa Hitlera. To tvrdí němečtí Mehr demokratie i Die linke.

Dnešní EU není tím, čím měla být podle svých zakladatelů - Unii spolkových států. Proto je třeba zrušit Lisabonskou smlouvu a přijmout novou ÚSTAVU UNIE EVROPSKÝCH SVOBODNÝCH STÁTU.

4 3
možnosti
VV

Jiste pane Trinkewitzi vite kde to tvrdi, prosim o odkaz.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS