Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Když ty uváděné příklady tak pročítám ... no, on si s tím islám snadno a rychle poradí.

0 0
možnosti
Foto

Dovolím si uvést dva příklady, které demonstrují, že je to naše česká vlastnost.

První česká poštovní telegrafista (za R-U), která složila náležité zkoušky, však v Praze patřičné lejstro nedostala, asi že ženská. I jela do Vídně ("centra žaláře národů"), a tam lejstro bez problémů dostala.

Za první republiky, kdy jsme se z habsburského "jha" vymanili, bylo ještě počátkem dvacátých let zakázáno vlastnit rozhlasový přijímač, o vysílačce nemluvě. Ve světě radioamatérů bylo tehdy Československo označováno jako černá radiová díra.

Ze stejných důvodů tu byl komunistický režim (v padesátých) nejtužší ze všech ostatních států spřátelené ráže.

R^

0 0
možnosti
JL

Pane Polanecky. Pisete o moci tech, ktere jste zvolil. VY jste vinnen s mnoha jinymi obcany za tento fenomen. Ti chytri, na zacatku CR, si ustanovily organizaci statu na upevneni sve moci okamzite po volbach. Bez ohledu, kdo prijde k moci. Tento system nuti ke koalici ruznych mysleni (tedy nedodrzeni predvolebnich programu stran), ale s hlavnim cilem sestavit tu nadpolovicni vetsinu ve Snemovne, tim vytvorit diktatorskou skupinu, ktera nam bez KONTROLY vladne. Plne po dobu mandatu (4 roky) Opozice zadnou silu nema, tak si muze vzit dovolenou a brat jen penize.

Na konec vam chci pripomenout na to mnozstvi stran, ktere obcane ve snaze zlepsit tento trend volili. Ty strany prisly, zazarily a po kratkem case zmizely v propadlisti dejin.

Pane Polanecky, napsal jste dobry clanek. Nezlobte se za moje poukazani i na vas. Jsme vsichi vinni za tento stav v CR. Jen jsem poukazal na jeden z problemu.

1 0
možnosti
JK

Co je vlastně těch x pohlaví? Jedni tvrdí, že existují, druzí že ne, ale jak to tak vypadá, tak se obě skupiny shodnou na to, že když preferuji Sex on the beach před Sazeracem, tak nejsem opravdový muž.

0 0
možnosti
PK

A je to jen a jen vina české politické scény,nemá též EU v těchto zákazech a příkazech prstíčky...?

2 0
možnosti
Foto

A myslíte, že bez EU bychom také blbiny nedokázali sami a lépe?

Ono tady platí, že jsme papežštější než papež. Doporučení z "Brusele" dokáží naši cifršpioni změnit v přísný příkaz, jehož neuposlechnutí je pokutováno.

2 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy