Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J84a92n 80G51u88l46á98n

8. 12. 2017 21:06

Připomínám, náhradní matky s adopcí nesouvisí. Někteří se k tomu uchylují kvůli možnosti adoptovat dítě svého partnera. Jinak je to o tom, že stejně jako ostatní máme potřebu něco po sobě v tomto světě zanechat. Stále máme tu touho po rodině, jako ostatní, to orientace neovlivňuje. Nemáme ani potřebu, aby bylo dítě stejně orientované jako my, spíš naopak. Občas nám na tom aby bylo heterosexuální záleží i více než heterosexuálům, protože víme co by poté museli prožívat. Není náhoda že je v dnešní společnosti většina sebevražd mladistvých právě kvůli sexuální orientaci. Myslím si že homosexuální pár je pro dítě rozhodně lepší volba než ústav nebo adopce jednotlivcem. Milující rodiče a stabilní zázemí jsou něco, co potřebuje každé dítě. Bral bych prioritu co se týče adopce následovně muž+žena > muž+muž/žena+žena > jednotlivec. I v přírodě je přirozené, že se o jedince co přišli o rodinu postará jiný pár, často homosexuální, který by se k dítěti jinak nedostal, tudiž i homoparentální rodina je přirozená. Spíš bych se bavil o tom že rodina kde je muž+žena je typická a muž+muž/žena+žena méně obvyklá, v přírodě jsou totiž normální všechny tyto varianty. Předsudky bych odsunul stranou, protože jsou to v 99% totální nesmysly, viz promiskuita, monogamie vs polygamie ... gay muži jsou v těhle ohledech stejní jako všichni ostatní muži. Pokud bude někdo narážet na to, že někteří mají blízko k ženám, což je menšina i mezi gayi, zeptám se vás, co je špatného na ženách ? V případě lesbiček, co se chovají jak muži, co je špatného na mužích ? Stále se tito menšinoví jedinci chovají jako jedno z těchto pohlaví, případně od obou něco. Jejich kritikou vlastně kritizujete i pohlaví, jako které se chovají.

0 0
možnosti

Představa, že se adopce homosexuálními páry prosazují proto, aby si noví rodiče brali děti z dětského domova, je naivní. Určitě jich několik málo bude, ale bude to výrazná menšina.

Primárním cílem je, aby si homo pár mohl nechat odnostit dítě (v případě mužů) nebo si jedna partnerka nechá udělat dítě (v případě žen) a pak si dohromady to dítě adoptovaly jako pár. Důsledkem toho je, že si pak lidé doslova nakupují děti od náhradních matek (např. Elton John s partnerem).

A jestli mám nějaký základ pro své morální rozhodování, tak je to tohle: Obchod s lidmi, kteří nemohou vyslovit svůj ne/souhlas, je nepřípustný.

0 0
možnosti

Dobrý článek - včetně jediného prvdivého konstatování - přirozená(a normální rodina) je ta hetero s vlastními dětmi..

Lidstvo holt zdegenerovalo a přijalo nemalou měrou za pravdivé tvrzení o lepší hmx než dětský domov. Což samozřejmě nemá žádnou oporu - mimo jednostranně vedené studie a fanatismus levičáků.

3 3
možnosti

J19a63n 65H68r63u81š39k90a

4. 12. 2017 10:45

to jako tvrdíte, že monogamní rodina je přírodně přirozená?...nebo jen v křesťanství?:)

tyhle kecy co lidé plácají, jen pro to, že jsou "normálně" pro ně, to miluji...

Apropos. dnes je naprosto přirozená a normální rodina ve formě rozvedené matky samoživitelky a milujícího otce (strýčka), který chrání a zabezpečuje dle křesťanských hodnot svojí už třetí rodinu...

1 3
možnosti
Foto

Můj kamarád Valdemar je Portugalec, ženatý s Nizozemcem ruského původu. Ale netuším, jestli už není rozvedený. Naposled jsem s ním z oka do oka hovořil, je to asi 8 let.

A v mezičase mi stručně oznámil, že se stal biologickým otcem postupně dvou dětí (dal sperma a peníze a stal se sponzorem).

Sice mi přes chat nedokázal vysvětlit svůj legální status, ale prostě, taková byla ta informace.

A píši to proto, že Valdemar tvrdil, že nizozemské úřady nepovolují, z pochopitelných důvodů, gay párům adopce chlapců.

1 0
možnosti

J97a85n 96G39u73l96á46n

8. 12. 2017 20:42

Upřímně, pochopitelný důvod v tom nevidím. Napadají mě 2 věci které mohly být myšleny. 1) Homosexualita je vrozená. Láska a sexuální přitažlivost je chemie a ta se výchovou nemění 2) Jestli se bojíte toho že muž na muže vychová muže, můžete se bát rovnou i toho že muž na ženy vychová ženu.

0 0
možnosti

Rozhodně lepší homosexuální pár než dětský domov už i proto, že v něm zázemí zůstává i po18 letech. Určitě si myslím že pár, který stojí o adopci na tom nebude finančně špatně, když stojí o ten proces a poté dokáže vytvořit děcku nejen citem ale i materiálně hezký domov. A zneužívání bychom mohli brát jako argument proti adopci i v heterosexuální rodině...když se tam tatík nebo někdo z příbuzných v tomto směru nevyvede.Rv.

5 4
možnosti

Větší hrozba zneužívání dětí přichází od otčímů. Zejména zneužívání holčiček.

3 2
možnosti

Se stejnou logikou: Jakékoliv adopce podporují zneužívání dětí! Neboť v čem spatřujete ten rozdíl? Je pouze v ideologických klapkách na očích.

Ostatně: jak je to s případným zneužíváním v dětských domovech?

4 1
možnosti

Zrovna nedávno jsem viděla film Pirko, takže jednoznačně jsem pro, protože je jedno jestli je rodina homosexuální, nebo ne, ale dá dítěti zázemí pro start do života a to je důležité! takže raději homosexuální pár, než ústav.

5 4
možnosti

V41l28k 70K10a44r96e78l

4. 12. 2017 12:36

Zrovna nedavno jsem videl film Predator, takze jsem jednoznacne pro adopce v normalnich rodinach.

0 0
možnosti

Celkem souhlas. Ovšem pokud by byly generálně povoleny adopce homosexuály, dovedete si představit ten řev, kdyby někdo chtěl dát při adopci přednost heterosexuálnímu páru místo homosexuálnímu?

1 1
možnosti

No tak budou řvát. Pokud se necháme zastrašit každým malým korektníkem, tak to stejně půjde s náma s kopce.

2 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy