Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

je třeba respektovat demokratick zvoleného představitele, lidé si to prostě přejí

1 0
možnosti
Foto

tuhle blbost pod tímto blogem může oplusovat jediný člověk.

Ani to nemusím otvírat.

0 0
možnosti
ZD

Soudě dle vašeho příspěvku vedete jednoduchý život bolševika od narození. Zatímco jiní hledají možné způsoby a perou se s rozporem mezi přáními a možnostmi jejich realizace - vám je jasno. Za všechny vaše, státní i imaginární problémy může bolševik. A kdo to je - kdokoliv koho označíte. Za podvádějící manželkou rozhodně chodí bolševik, ve škole za tu čtyřku může učitelka bolševička, sníh z chodníku neodstranil soused bolševik.

Vyjadřujete se přesně jako vámi zmiňovaní bolševici. Ti také nepochybovali a všechno bylo předem jasno. Jestli se vám tedy opravdu "obrací žaludek nad vánočními pohádkami, které směrují k nezvratnému bolševickému finále.." myslím, že se s tím nemá už ani cenu prát. Je to v genech a s tím se zatím nedá nic dělat než postiženého upřímně litovat.

20 3
možnosti
JN

J93o89s26e43f 10N52i10k87l

27. 12. 2018 9:03

...věřím vám, že ze starých pohádek máte strach, ale i v těch nových pohádkách většinou také dobro vítězí nad zlem...tak se nebojte, kvůli tomu přece pohádky nezakážeme...i když mají "sociální náboj"...

3 1
možnosti
Foto

Mě se Cisařův pekař a pekařův císař líbí. Rád se na něj vždycky kouknu. Jestli to někomu připadá ideologicky nevhodné, může vypnout televizi. Žádná veda

10 0
možnosti
JS

Zdá se, že to vypnutí může být pro někoho složitým problémem.

2 0
možnosti
Foto

Nic z toho, co jste vyjmenoval by nemuselo být, kdybyste na postu předsedy neměli pozéra stylizujícího se do role Mirka Dušína přicházejícího obrátit naší politiku na konání samého dobra u kterého se nebude mluvit sprostě.

Všechno to, co vyčítáte jiným, je Fialova vina a předpodělanost z toho, že když se s Babišem dá do holportu, tak si s ním po čase vytře pozadí a ještě na něj hodí všechnu špínu. Jenže to je jaksi hlavní riziko podnikání v politice a ten, kdo ho na sebe odmítá vzít, nikdy ničeho nedosáhne a zbyde mu jen to fňukání a vzteklé, zákeřné okopávání kotníků.

11 4
možnosti
ZD

Přesné. Kdysi jsem také měl ten "zabejčený" způsob za zlé Pirátům, do kterých jsem - vzhledem k jejich věku - vkládal naděje na razantní změnu. Nyní jsou již pevně usazeni v útulných a teplých lavicích. Už od nich moc nečekám.

6 0
možnosti
JP

Že se vám vůbec chce žít ve stálé nevolnosti, ve státě, který jste vy demokrate, tady vytvořili po tzv. revoluci.

3 3
možnosti
ZD

Myslím, že kdyby změnil zemi a náhodou našel takovou, kde není na co nadávat - že by se rozhodně vrátil.

5 1
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy