Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I24v11o 80B89o97u30š73e

8. 11. 2019 12:37

Ono to srovnavani neni ani tak tabu jako proste hloupe.

5 5
možnosti
MM

Soudruh Hitler měl v úmyslu v Evropě umožnit volný pohyb kapitálu, osob,respektovat jiné názory, neprovádět genocidu jednoho etnika v zájmu ideologie a ekonomických zájmů?

Člověče, vy přepisujete dějiny!

5 5
možnosti
RJ

EU respektuje jiné názory? Odkdy?

7 2
možnosti
JK

Vytáhněte nacizmus a Hitlera, porovnejte ho š čímkoliv ze dneška a tutově máte sledovanost. Stejně tak můžete listovat Kapitálem, Sebranými spisy Lenina, románem 1984, nebo "uměleckými" počiny totalitních tyranů a hrůzovládců. Klidně najdete podobné pasáže i v Babičce od Boženy Němcové, stačí jen správně nastavit úhel pohledu.

Jediné důležité je mít Evropu bez ostnáčů a pušek na hranicích, jedině hospodářská a osobní provázanost může zamezit další válce v Evropě. Pokud budeme sdílet svobody, území i podnikání, nikoho ani nenapadne válčit. Na pozadí těchto svobod se mohou měnit různé politické styly, více, či méně úspěšné, osobnosti vyzdvihované či zavrhované, ale svoboda myšlení i pohybu musí zůstat. Každý, kdo chce stavět ploty a i jen virtuální bariéry, nás vede do pekel. Je správné, že truhlář ve městě má lukrativnější a zajímavější zakázky než ten na vesnici? Co se s tím dá dělat? Přestěhovat se do města, domluvit se na spolupráci na lukrativních zakázkách, vymyslet vlastní lukrativní směr, nebo zůstat spokojen s tím co je. Je tedy správné, že je v Německu lukrativnější podnikání? Bylo by nejlepší uzavřít hranice?

4 1
možnosti
Foto

Hitler si vypůjčil peníze od židovských bankéřů. Za ty zbrojil, chystal se na válku a počítal s tím, že přinejhorším bude půjčky splácet z válečné kořisti. Anebo, že je ani splácet nebude, jelikož měl záměr vyhladit židovské obyvatelstvo.

4 0
možnosti
PK

Levice,či pravice,to už se tady vyřešilo. Mě kromě jiného na Německu fascinovala vždy udržovaná silniční síť, což prý je taky mimojiné vlivem výše jmenovaného soudruha. Škoda, že obdobné dědictví našich soudruhů takto nefunguje...

2 0
možnosti
JH

J94i89ř67í 17H31o52l23ý

8. 11. 2019 8:41

Nacismus byl a je levicový, to snad není nic nového?

Lidé byli v minulosti vždy omezováni a terorizováni levicí.

18 0
možnosti
Foto

Nalepení známky pravice na nacismus byl jeden z největších úspěchů Stalina.

19 0
možnosti
Foto

No tak to se ani moc Stalin snažit nemusel. Peroutka mu to předem předpřipravil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy