Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

18. 5. 2012 10:48
Na pořad jsem se díval.......

:-)......nestálo to za moc ! Když ale Jílková nemůže pochopit, že na zelené naftě je závislá třetina podniků, která v této republice obhospodařuje 9O % půdy, a pořád tam operuje se svými počty kusů, ne procent, měla by absolvovat Zelného maturitu z matematiky. A poslanec Laudát, Pražák, který se holedbá s tím, že se narodil na Vysočině a říká skutečné nesmysly, které jsou jen trochu soudnému člověku nepřijatelné, tak to je opravdu dílo ! Až se autor dopracuje a vybuduje podnik který zaměstnává 28 OOO lidí a většina je s prací u něj spokojená, pak ať píše takovéhle blogy! Rv

3 0
možnosti

studánka

18. 5. 2012 10:05
Pan Babiš je podnikatel.

Pokud je mi známo, tak se politikem stát nechce. Pouze stojí v pozadí politického hnutí ANO 2011 a financuje jeho činnost. Politickými lídry tohoto hnutí jsou jiní lidé. Docela rozumím tomu, proč pan Babiš nechce do politiky. Politika v ČR (ale i jinde) je hnus, špína, faleš, podplácení a politická korupce. Vstupovat do ní mohou jen lidé bezzásadoví a všeho schopní, lidé nemorální. Politici. Představitelé politických stran, které jsou stejně bezzásadové, špinavé, hnusné a zkorumpované. Přesto jsou u nás a to zejména ovčany vydávány za nositele demokracie. Jak ubohé!!!

3 0
možnosti
MB

mbem

18. 5. 2012 10:23
Re: Pan Babiš je podnikatel.

Jistě, že nechce do politiky vstupovat, když mu stačí ty bezzásadové, všehoschopné a nemorální politiky z pozadí v klídku šéfovat. ;-)

1 0
možnosti
UC

emersonskej

18. 5. 2012 10:00
Souhlas !!!

Věřit Babišovým pohádkám o podpoře našich zemědělců, nebo o boji proti korupci může opravdu jen prvotřídní.... dukát !!!:-P

2 0
možnosti
Q

QQ.

18. 5. 2012 9:59
Vsem co se zastavate Babise

Clovek muze vybudovat i daleko vetsi firmu a chovat se slusne. Pan Babis neni ani zdaleka nejbohatsi ani nejuspesnejsi, ve svete jsou daleko vetsi zraloci a umi se chovat. To je vse. Obsahem muze mit i pravdu, ale ta nikoho nezajima, kdyz je podana vulgarne se slamou v botech.:-)

3 0
možnosti
M

mim7

28. 5. 2012 6:55
Re: Vsem co se zastavate Babise

Pravdu? Tady vůbec nejde o pravdu, ale jen o jeho zisky - a čím více se mu podaří vytáhnout z kapsy daňového poplatníka, tím větší jsou.

0 0
možnosti
D

danielli

18. 5. 2012 9:41
Je mi zle z Polaneckého, který zde jen žvaní

Pane Polanecký, dovedu pochopit, že člověk jako vy, který je schopen napsat jen uslintaný blog není schopen pochopit Babiše , člověka který vybudoval firmu s miliardovými zisky.

Svět velkých peněz, velkých zisků, velké práce je určitě jiný svět než svět váš, pane Polanecký, a rozumím tomu, že ho nemusíte chápat.

Pane Polanecký co ale nemohu pchopit je to, proč svoji ubohost a uslintanost musíte zde ještě předvádět veřejně.

5 0
možnosti

studánka

18. 5. 2012 9:50
Re: Je mi zle z Polaneckého, který zde jen žvaní

Přesně tak. Pan Polanecký o sobě dokonce tvrdí, že je pravicově zaměřený. Jeho článek jen dokazuje, že také neví, co pravicové zaměření obnáší. Je-li příznivcem ODS či TOP 09 pouze znamená, že pravicově zaměřený není. Z jednoho prostého důvodu. ODS, ani TOP 09 nejsou pravicové strany.

1 0
možnosti
C

czernej007

18. 5. 2012 9:33
no nevím

já si myslím,že větší problémy máte sám se sebou a co se týká Babiše,pokud vím tak nedělá nic nezákonného,dalo by se říci úspěšný podnikatel,takže z Vaší strany bych to viděl jako bledou závist a to že si vyloboval dotace,to svědčí o jeho schopnostech,zkuste to takyRv

3 0
možnosti
MB

mbem

18. 5. 2012 9:35
Re: no nevím

A když se zítra legalizují loupežná přepadní, bude každé tepaní lupičů taky jenom bledá závist? :-P

4 0
možnosti

Ghost Dog

18. 5. 2012 9:32
karma

.. to je přesné hodnocení celé té drbárny Michaely Jílkové a Babiše zvlášť .. on ten Veleba se aspoň uklidnil, ale naprosto nezklamal J.X. Doležal, ten už musí být zhulenej permanentně, přesto vedle Petra Macha působil sympaticky :-) ..

.. představa 200. Babišů v PSP by byla zábavná, to by bylo jak na orientálním trhu ;-D ..

.. a karma .. R^

4 0
možnosti
V

vsevedec

18. 5. 2012 9:11
Vynikající charakteristika

Pana Babiše a jemu podobné jste popsal dokonale, bohužel se domnívám, že ani váš kvalitně zpracovaný text nedokáže zoufalce z elektorátu voličstva Věcí veřejných, Evropských demokratů,  Zelených a podobných pseudostran odradit od podpory tohoto hochštaplera.

2 0
možnosti

studánka

18. 5. 2012 9:22
Re: Vynikající charakteristika

Vševědče, kdo a nebo co vás opravňuje soudit, která politická strana je stranou a která pseudostranou? Všechny jsou legálně politickými stranami a všechny bez jakékoliv výjimky jsou stejné.Ve své podstatě. Jejich podstatou však nejsou jejich vize či programy, ty jsou pouze lživou vějičkou pro voliče- ovčany.Většina občanů již dávno nevolí. Politickým straná nejde vůbec o to, co mají napsáno v předvolebních programech. Jde jim jedině a pouze o moc nad občany této země, k čemuž jim dopomáhá ústava. Veškerá moc vychází z lidu? K smíchu!!! Veškerá moc v tomto státě vychází z politických stran a jejich politiků

1 0
možnosti

studánka

18. 5. 2012 8:54
Výblitky.

Nejsem příznivcem pana Babiše, nicméně nenávist, která odkapává z tohoto článku je zarážející. Pane Polanecký, je-li Vám zle, běžte se vyzvracet na záchod a nebo do nějakého křoví a nezvracejte zde. Víte vůbec jaký je obsah pojmu "populistický", který používáte? Znamená to "zjednodušeně podaný pro širokou veřejnost". Ukažte mi jednoho jediného politika, který takto nehovoří. Podle mne neexistuje. Veškerá vyjádření politiků jsou podávána populisticky, proto, aby jim široká veřejnost rozuměla.. Nerozumí-li veřejnost politickým vyjádřením určitých polůitiků, dlouho tito lidé politiky nejsou. Hrajete si zde na soudce, pane Polanecký.Obviňujete zde člověka z trestných činů. Proč nepodáte na pana Babiše trestní oznámení??? Asi nemáte důkazy. Tedy mlčte!! Nejste moc soudní. Pouze mne utvrzujete v přesvědčení, že žijeme v socialismu, stříknutém notně anarchií. Váš článek tou anarchií silně zapáchá.

3 0
možnosti
I

inters

18. 5. 2012 9:05
Re: Výblitky.

;-D;-D;-DR^

1 0
možnosti
MZH

Martin z HK

18. 5. 2012 8:52
Pochopte

že on do politiky prostě musí! Stále má málo peněz a potřebuje ještě a ještě víc a víc a NIKDY nebude mít dost. Bohužel,  zhruba třetina lidí v naší zemi je úplně tupé stádo, takže jeho politické ambice mohou mít reálný základ, vzpomeňte si na Mečiara...

6 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy