Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TS

Blábolivý Brod

17. 7. 2012 9:27
Moc nechápu smysl - ani článku, ani pojištění.

Já nemám pocit, že by mě policajti nějak šikanovali. Za rok a půl ježdění mě zastavili jednou, běžná silniční kontrola. Jestli se někdo pojišťuje proti tý stovce, která je u nás nejběžnější pokutou, tak to aby pirátil o 106, aby se mu to rentovalo, ne? Ale to pak půjdou do kopru body a s tím vám pojišťovna asi nehelfne... To spíš zase někdo prodává falešnej pocit jistoty lidem, kterým je zatěžko dodržovat předpisy, řekla bych ;-)

4 1
možnosti
JG

anfrene

17. 7. 2012 9:15
...

zkus se nejdrive naucit jezdit, ty silnicni fasisto;-)

2 1
možnosti
ZZC

Zilvar z chudobince

17. 7. 2012 8:47
nevšiml jsem si

Když mě jednou za uherský rok benga zastaví, tak navodím dobrou náladu. Pozdravím, vystoupím z auta, prohodím nějaký společenský bonmot, zanadávám na politiky... a máte vidět. Pane řidiči, neměl jste puštěný světla! Já na to, fakt? to sem blbec, kontrolka mě svítila... aha, to byly potkávačky. Usměju se a tak to pokračuje... přidám úsměv a slyším - "tak příště si na to dávejte pozor"... a jedu bez pokuty. Stačí nebýt nerudné hovado, jak je u mnoha českých buranů zvykem. Víte o čem mluvím - o slušnosti:-)

3 1
možnosti
R

roman37d

17. 7. 2012 8:50
Re: nevšiml jsem si

Řekl bych že autor nemá problém se světly, ty se mu možná rozsvěcují automaticky, ale spíš s rychlostí..... Pokud jede 150 na místě kde je devadesátka, tak mu ani úsměv nepomůže.

0 0
možnosti
K

karelman

17. 7. 2012 8:42
Velmi přesné !

Policejní teror je u nás skutečně nadprůměrný; což cítím, i když autem nejezdím.

2 1
možnosti
R

roman37d

17. 7. 2012 8:51
Re: Velmi přesné !

Mrkni se před barák jestli ti tam nestojí skříňová Pragovka s anténama. Nebo třeba jestli tam náhodou někdo neasfaltuje chodník... To jsou tajní a jdou po tobě:-)

2 1
možnosti
JK

jiku

17. 7. 2012 8:35
jako člověk, který taky občas nedodržuje rychlost,

ale chápe, že je to přestoupení zákona aže se tudíž musí mít před policajty na pozoru bych se rád zeptal autora, popř. karmujících : jak by tedy mělo být vymáháno dodržování zákona na pozemních komunikacích jinak, než kontrolou ? jaké by měly být rychlostní limity na dálnicích, mimo a v obcích a kdo by je měl určovat ? jak by měla podle vás vypadat ideální situace ?

3 1
možnosti
JL

jirka1965

17. 7. 2012 8:41
Re: jako člověk, který taky občas nedodržuje rychlost,

Jejich představy? Zrušit zákon, zrušit dopravní značky, zrušit dopravní policii. Svoboda a silnější vyhrává.

2 1
možnosti
JL

jirka1965

17. 7. 2012 8:33
Malá hrstka silničních pirátů?

Jezdím autem každý den, navíc bydlím u hlavní silnice s opravdu velkým provozem. Co někteří předvádějí nemá obdoby. Řekl bych, že v médiích se píše pouze o těch největších zvěrsvech, nejlepší je, když je v tom někdo známý nebo hodně bohatý. Ale já denně vidím lidi, kteří nesmyslně předjíždějí kolonu na plné čáře a těsně před protijedoucím náklaďákem to šoupnou mezi dvě auta, vidím lidi, kteří jedou v obci klidně 120 a myslí si, že to ustojí. Většinou tyto manévry vyjdou, takže se o nich nikdo nedozví, ale v úseku, kde jezdím to už také mnohým nevyšlo, to byste koukal těch pomníčků, co u silnice je (a to ty manévry většinou vyjdou). Taky se mi nelíbí, že si cajti stoupnou 30 m od výjezdu z města a buzerujou mě, že jsem jel 56, taky se mi nelíbí, když mě buzerujou, že nestojím 5m od přechodu, ale 3m. Jenom tvrdím, že těch pirátů je víc než si myslíte. Většinouo jsou to lidi, kteří si myslí, že na to mají.

3 1
možnosti
VN

Viktor N.

17. 7. 2012 9:56
Re: Malá hrstka silničních pirátů?

jenže je to o tom, že jste ale nikdy neviděl, že by se za nějakým silničním pirátem hnaly policejné auta. Nebo snad ano?

Je to o tom, že nikdy neměří rychlost u škol, či nemocnic a nebo v nebezpečných úsecích. Nebo snad ano?

Zejména městaská policie se soustředí zásadně na ty úseky, které jsou přehledné a bezpečné, kde snadno překročíte rychlost (a jim stačí pár jednotek km) a už mají na prémie a Vy máte „trestné body“ a peněženku lehčí. Že jste nikoho neohrozil? Že v centru města, u škol a v potencionálně nebezpečných úsecích jedete i čtyřicítkou? To je nezajímá, zaplatíte a přibyde čárka do statistik silničních pirátů…

O tom je tento článek, pane.

1 1
možnosti
R

roman37d

17. 7. 2012 8:29
Zajímavé....

"Pro hlupáky jsem zřejmě pirátem a zavrženíhodným nemorálním asociálem, který pohrdá lidským životem a propaguje anarchii a chaos na silnicích. Ano, proti svému „pirátství“ jsem se pojistil a jsem velmi rád, že tato šance existuje." Jediným hlupákem seš tady ty. Až ti policajti seberou papíry, tak si budeš moct stěžovat ledatak na nádraží. Pojišťovna pojistila hlupáka.:-)

1 1
možnosti
MB

z-VV-na-bliti

17. 7. 2012 8:33
Re: Zajímavé....

;-DRv

1 1
možnosti

Mablung

17. 7. 2012 8:25
ztrátové pojištění

Njn, rozhořčený občan je většinou to nejhorší co existuje. Mnohem horší než ovce.

Kdybyste vychladl a začal přemýšlet, došlo by Vám, že takové pojištění je z principu ztrátové. I kdyby se tam nekonaly žádné pojistné podvody a zneužívání, několik desítek procent vybraných peněz stejně shrábne pojišťovna na svůj provoz a zisk. U většiny pojištění (a obvzláště u tohoto) platí - co tě nemůže zruinovat, nepojišťuj.

0 0
možnosti
TB

tombry

17. 7. 2012 8:24
A

o jaké buzeraci a represi vůbec mluvíte? Konkrétně?

1 1
možnosti

Mablung

17. 7. 2012 8:30
Re: A

Jsou dvě možnosti. Buď dostal pokutu za lékárničku a nebo je obchodní zástupce dané pojišťovny ;-D

2 1
možnosti
VB

pivopad

17. 7. 2012 8:23
Po česku

Má pravdu ten chlapecR^

1 1
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy