Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

mráčidlo

25. 8. 2012 16:41
Mistře, volte si zloděje z ODS

a nepoučujte o morálceRv

0 0
možnosti
H

Host8

23. 8. 2012 10:52
Babiš dokázal, že umí hospodařit

Babiš stále ještě neodešel do daňových rájů, jak to učinili mnozí podnikatelé členové či sponzoři ODS. On stále tu platí to politické divadlo. Proč nedat šanci někomu, kdo skutečně umí.R^

2 0
možnosti
MK

weneto

22. 8. 2012 9:12
Nu, před pár lety

Jsem si zvolil Řebíčka a Wiamont, aniž bych tušil, že těmto pánům jde vlastně jen o přístup ke státním zakázkám. Varování před Babišem, že by "mohl něco spáchat" od někoho kdo podporuje  ty co již to něco několikrát spáchali (Řebíček, Vondra, Kocourek, Bém atd.) mi přijde úsměvné.

Klasické politické strany by měly méně krást a své černé ovce vyštípat z politiky tak rychle, že se nebudou muset bát nových stran vznikajících jako reakce na jejich pr**s*ry

1 0
možnosti
LH

lahab

21. 8. 2012 15:15
Babiš je případ...

Mj. sám prohlásil že dříve se uplácelo v milionech a dneska v miliardách - přeloženo do přímé řeči - doposud v pohodě uplácel, ale teď jsou požadavky tak vysoko, že už se mu to nelíbí, tak jde do politiky, aby si to ovlivnil sám. Zákon o "úžasném" přidáváví ekoodpadů do benzinu, který proloboval den před koncem minulé sněmovny je toho potvrzením.

0 0
možnosti
PZ

Volejbalové kladivo

21. 8. 2012 14:42
tak super

článek plný imbecilů, informační hodnota nula. Tak nám tady pověz koho volit? Já sám nevím. ODS, ČSSD, KSČM, VV pro mě nevolitelní. TOP09 v podstatě to samé, i když proti ní nejsem tak vyhraněný. Kde nic není ani smrt nebere

1 0
možnosti
SN

kuča

21. 8. 2012 14:30
MIstře spisovateli ......!

:-).....jestli to trochu sledujete, tak Babiš se k svému majetku dopracoval vlastní pílí! Jestli něco proloboval, tak je to jeho zásluha a hloupost těch, kteří mu na to skočili. Pokud nebude dělat bionaftu Babiš, dovezeme ji za drahé peníze odjinud a zemědělci, pro něž už je to jedna z mála plodin, které je jakžtakž živí ostrouhají! Vás zřejmě uspokojuje, když se z Dopravního pražského podniku vytáhnou 2 mldr. ročně, nebo za státních zakázek je roční únik odhadem 100 -15O mlrd. Nejen Babiš ale i ostatní větší podnikatelé toho mají plné zuby, protože bez úplatku úředníkovi si nevrznete.Vy možná nadáváte v hospodě, ale řekněte to v televizi na plná ústa, jako Babiš! Hrozili žalobami a co? Nebrnkejte Vy chytráku na strunu inteligence, vyprošuji si abyste nazýval lidi, co nemají stejný názor jako Vy, imbecily!!!

2 0
možnosti
LH

lahab

21. 8. 2012 15:16
Re: MIstře spisovateli ......!

Vlastní pílí? Spíše využitím komunistických kontaktů po sametu a následným "lobováním" na správných místech.

2 0
možnosti
MB

buxus

21. 8. 2012 14:29
Babiš má jeden problém, který sám přiznává

Nemá lidi. Do jeho hnutí se zatím hlásí málokdo. Jistě - má nějaké sympatizanty, kteří se ale s ním namočit nechtějí, ale to je vše. A hlavně nemá program. Boj proti korupci je jistě důležitý, jenže je to pořád jen jeden bod programu. A co ostatní problémy, které by měla parlamentní strana prosazovat? Kde nic tu nic. Z vystoupení pana Babiše je  zřejmé, že ostatní program nemá promyšlený, v mnoha případech jde o velmi naivní recepty. To opět souvisí s tím, že nemá dostatek kvalitních lidí, kteří by bylyi schopni vypracovat program pro sociální a zdravotní reformy, politiku zaměstnanosti, ochrany životního prostředí, zahraniční politiku a vztahy s EU, atd. atd.

0 0
možnosti
RP

marvin_v_krizi

21. 8. 2012 14:24
Diky, lip bych to nenapsal

a s obsahem 100% souhlasim. Myslim ze kolem Babise je tolik indicii napovidajicich timto smerem ze je proste nelze prehlizet pokud je nechceme prehlizet umyslne.. pripomenme si napriklad dotace ktere tento polistopadovy podnikatel naoko vehementne kritizuje a pritom z nich jeho firma zije.. trikrat fuj Babisovi!

2 0
možnosti
F

fryč

21. 8. 2012 14:23
Ja

zase nedokáži pochopit, jak někdo vysoce, nebo středně inteligentní, může po dvaceti létech rozkrádání, tunelování a prznění morálky volit ODS. Tak se ptám, zloděj, tunelář, bezcharakterní člověk, nebo někdo s IQ tykve? Ale to samé bych se ptal u ČSSD.

2 0
možnosti
G

Gašpo_3

21. 8. 2012 14:35
Re: Ja

R^

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

21. 8. 2012 14:12
No a položme si otázku inak.

Má teda zmysel voliť stále tie isté garnitúry?

Keby sme začali polemizovať asi by som k myšlienke Vášho blogu moc nenamietal. Ale akú má volič možnosť?

Bohužiaľ minimálnu. Jediné čo može urobiť je voliť nejaký mimoparlamentný subjekt s veľmi neistým výsledkom. Pretože to, z čoho podozrievate Babiše, možete univerzálne použiť na každú partaj.

Čiste pragmaticky dojdete k jednoduchému záveru. Volič može voliť tú žumpu, čo tam sedí teraz, može voliť niečo iné o čom moc nevie, alebo može voľby ignorovať. Tak schválne, ktorá možnosť je podľa Vás tá najlepšia?

0 0
možnosti
MB

buxus

21. 8. 2012 14:24
Re: No a položme si otázku inak.

Po všech zkušenostech nezbývá asi nic jiného, než si vybrat nějakou stávající parlamentní partaj a tvrdě na kandidátce vykroužkovat ty, které tam nastrkal partajní sekretariát. Volit nového Bártu, Němce, Kuchtovou, Kočí, Kuhnla, či Zubovou je horší alternativa. A nejhorší je nejít k volbám vůbec.

0 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy