Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Matyas Sandorf

4. 9. 2012 12:48
Jaké štěstí,

že nám nevládne ČSSD ... ta by jen zvyšovala daně a poplatky :-P

0 0
možnosti

haes

4. 9. 2012 8:05
Pravice? Levice?

Dnes už vůbec nejde o to, zda radši pravici nebo levici. Dnes tady stojí člověk proti mafiánskému státu. Bez ohledu na to, kdo je právě u kormidla.

2 0
možnosti

haes

4. 9. 2012 8:08
Re: Pravice? Levice?

Samozřejmě z toho plyne, že stát je třeba minimalizovat a omezit tak vliv státu na život člověka, a to jak v rovině osobní, tak v rovině finanční. Laissez faire!

1 0
možnosti

Daniel P.

4. 9. 2012 8:01
mýlíte se

"Tyto strany dnes provádí jednoznačně socialistickou politiku"

Toto není pravda. Jejich "opatření" socialistická jsou, ale nejde o to přerozdělit peníze a koupit si za to hlasy voličů, jediný záměr je naplnit rozpočet, aby bylo co tunelovat. Nelze tedy tvrdit, že jejich "politika" je pravicová nebo levicová - jediné co lze říct, je, že stát řídí profesionální podvodníci, a všechny jejich záměry nesměřují k ničemu jinému než k jejich přímému obohacení.

Že to stát zbankrotuje, to nevadí, oni s tím počítají a v podstatě jde o to urvat si maximum z toho, co zbývá, než emigrují.

1 0
možnosti

Daniel P.

4. 9. 2012 8:04
Re: mýlíte se

A proč by měli plánovat úplné rozkradení, zabití svojí dojné krávy a útěk? Protože taktika hit and run je vlastní podvodníkům co svět světem stojí. Ten, kdo moc dlouho působil na stejnéím místě a kradl stejným způsobem, vystavil se riziku, že se jednou ucho utrhne. Nejlepší taktika pro podvodníky tedy je "urvi co můžeš bez ohledu na následky, co tě přímo neohrožují, a rychle zmiz". A přesně toto se tu teď děje.

0 0
možnosti

morre

3. 9. 2012 23:13
Aby

člověk docílil nějakého srovnání,/dle mne /nejlepší je ůvest to na příkladech/pokud mořno pravdivých/,což

se z článku dost tendenčího vyčíst nedá sorry...Vysoké sociální jistoty/podpory,sociálky na kde co/vysoce zneužívané,zavedl V.Klaus,Každá vláda slibovala snižování stá.byrokracie.administrativy,neřízené nárusty uředníku redukovat,opak byl pravdou,při čím dál větší technice se počty ůředníku zvyšovaly-až nynější vláda snížila objem prostředků o řekněme 10-20% do této sfery,daně jso menší,nežli za 6,7%růstu hdp....

0 0
možnosti

jirka1965

3. 9. 2012 22:02
kk

Možná proto, že nosí ty správné ponožky k sandálům, Honzíku.

0 0
možnosti

Olymp

4. 9. 2012 6:12
Re: kk

Dotaz, nechceš v tý Austrálii už zůstat nadobro? Určitě se tam uplatníš. :-);-D

1 0
možnosti

1absolutus

3. 9. 2012 21:54
Z tohoto článku

Nebude mít Šimoník ani Rudla radost. ;-(

3 0
možnosti

jirka1965

3. 9. 2012 22:09
Re: Z tohoto článku

tak komunisti typu absolutus taky ne. Dotaz: byls někdy v řivotě v Ausrtálii.?Já ano a chystám se tam znovu - pokud bys tam byl, tak bys pochopil.

0 0
možnosti

raz

3. 9. 2012 21:45
Průšvih české poltiky je to

že v parlamentu už není žádná skutečně pravicově-konzervativní strana a ryze liberlální strana v Česku nikdy šanci nakouknout do Parlamentu nedostala. A obávám se, že nikdy ani nedostane, protože Češi liberálové už ze své podstaty nejsou. TOP09 není politickou stranou v klasickém slova smyslu, to je jen one man show pana Kalouska a ODS se přetavila ve středově populistickou stranu jejíž praktická politika je  velmi blízká ČSSD což dokazují funkční koalice těchto stran v krajích a větších městech.

Takže kdo z voličů ctí skutečně pravicové konzevrativní  hodnoty musí riskovat možná ztracený hlas a volit nějakou nyní neparlamentní stranu. Je to pořád lepší než trpce litovat své volby jako jí lituje velká množina bývalých voličů ODS.

2 0
možnosti

Jarka Pavlíčková z Prahy

3. 9. 2012 19:56
Názor

Když si odmyslím to zvyšování daní, musím konstatovat, že ODS a TOP 09 jsou pravicovými stranami. Pravicové strany usilují o hierarchii ve společnosti, podporují svobody jednotlivce zejména v oblasti výkonu ekonomické činnosti, dále podporují kulturní tradice, tedy i církve. Co se týče toho zvyšování daní, tady ještě musím konstatovat, že tady jde o omezení předlužování, takže i z tohoto pohledu je třeba tvrdit, že ODS a TOP 09 jsou jednoznačně volitelnými pravicovými stranami.

2 0
možnosti

Sedřený kůň

3. 9. 2012 20:06
Re: Názor

Hezká víra, vy byste určitě v 50 tých letech juchala v modré košili a rozorávala meze. :-)

Já tedy na téhle mafiánské tlupě hochštaplerů a zlodějů vůbec nic pravicového nevidím, tady nejde o pravicovou nebo levicovou politiku tady jde jen o to být u toho kradení a zajistit si beztrestnost.

Pravicové hodnoty jsou třeba určitě nekrást,  nelhat, čest, morálka což hoši střihu Kalousek a jeho lokaj Nečas  jaksi neznají vůbec význam těchle slov.

A pročpak že nám to zadlužování po Kalouskovic reformě č. 1 za Topolánka tak závratně roste, není to náhodou z důvodu daňového megapopulismu Kalouska za Topolánka, v důsledku kterého se zhoršila situace státního rozpočtu o dalších 100 mld. ročně ?.

4 0
možnosti

hasler

3. 9. 2012 19:50
LETOS

Jako každé volby na volební lístek napsat "nasrat" !

0 0
možnosti

Sedřený kůň

3. 9. 2012 19:57
Re: LETOS

Tohle té mafii ale moc neuškodí, to posílí jen pozice jejich věrných fanklubů aby vesele mohli pokračovat ve svém "díle".

0 0
možnosti

karel_vvv

3. 9. 2012 19:27
Parlamentní strany jsou nevolitelné

Není to již politika, ale vyjednávání mafie. Normální zločinecký syndikát, který má pracky na všech úrovních státní správy. Jako v tom polovtipu: 1994 - BIS hlásí, že organizovaný zločin proniká do státní správy. 2012 - BIS hlásí, že státní správa pronikla do organizovaného zločinu. O pravici a levici se nedá vůbec mluvit, to existuje jenom ve volebních heslech.

Jako pravičák volím SSO, sice je to marné, ale je to poslední pokus před volbou nohama.

5 0
možnosti

Gašpo_3

3. 9. 2012 19:43
Re: Parlamentní strany jsou nevolitelné

Máte pravdu. Jediné čo može volič urobiť pre túto zem je nevoliť parlamentnú stranu. A to samozrejme s nepredvídateľným výsledkom. Ale horšie to už byť nemože. Bohužiaľ.:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy