Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Skvěle napsáno. Přesně takhle to cítím  též. Tím neustálým posunem do středu se ODS nutně sbližuje se socany, loví voliče od středu nalevo a o svoje trvale přichází, takže nakonec má pravdu Topol, když řekne, že ODS je dnes malá strana. Z hlediska pravidelného voliče určitě. A pokud už musí přistoupit na nějaký koaliční kompromis a ústupek od programu, měla by svému voliči přesně sdělit, jaké ústupky vůči programu ODS udělali ostatní koaliční partneři. Dvakrát trpělivěji v otázce zvyšování daní. Pravice má v ODS problém, očekávám vytvoření nějakého bloku po vzoru TOP a starostů.

2 0
možnosti
JP

J73o61h72n 13P95e76t98r86e98s

5. 11. 2012 17:39

....ale nic,je to zbytečný.Nebudu to komentovat.Čau.;-(

1 0
možnosti
Foto

Nejsa pokrytec jsem se po přečtení titulku nas*al, ale po přečtení článku mě to přešlo. :-)

2 1
možnosti
LH

Krásný článek. Jedna chybička se ale vloudila. Vláda není jednobarevná aby mohla na sto procent uskutečňovat svůj program ale koaliční. První rok místo práce se řešily problémy kolik a jaké posty obsadí VV. Tato malá strana ale s velkými ambicemi chtěla všechna ministerstva snad kromě předsedy vlády. Zdravotnictví- TOP O9, Sociální- TOP 09, ministerstvo financí- TOP 09. ODS jistě není svatá ale není spravedlivé házet všechnu špínu jen na ni.

5 2
možnosti
Foto

Jistě, kompromis musí být výsledkem ale kompromisem není naprostý opak toho, co tyto strany vyřvávaly v době před volbami. (Nezvyšování  daní, podpora živnostníkům)

0 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy