Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J20a70n 96J79a26r63o76s

22. 11. 2012 13:43

Velmi dobre napsane, dekuji vam.

3 1
možnosti
BD

Ať děláme, co děláme -typický pravicový způsob řízení čehokoliv již není možný. Ve světě se prosazuje sociální a spravedlivý přístup k přerozdělování. A již to přerozdělování je ošemetná záležitost a s pravicovým přístupem to nelze dělat. A tak nastává čas modifikované levice všude ve světě. A volby v Evropě to zajistí do několika let.V A třeba bude i líp !!!!

3 6
možnosti
MN

cetll jsem clanek az do mista, kde autor urazi - urazi lidi a to krom toho ze je  jen nenavistny demagog je proste pro mne neprijatelne ... v podstate jsou vsichni tito komunistobijci jen populisty kteri se chteji ukazat - ukajeji se na vylevani sve nenavisti a hlasani svych naprosto nedemokratickych myslenek do sveta - vazne prominte mi, ale chudaci ze by bratr Rudolfa?;-D

8 14
možnosti
SB

Nevšiml jsem si, že bychom my antikomunisté nějak moc komunisty bili (až na zcela ojedinělé případ, kupříkladu napadení poslance Dolejše před několika roky). Vyjadřujeme pouze svůj antikomunistický názor, stejně jako Vy vyjadřujete své antipravicové názory.

11 6
možnosti
MH

nesmysl, zase vytahujete informace z kontextu a používáte jen co se vám hodí, to je tradice, vidět jen to co cheme vidět a před jiným oči zavírat

6 6
možnosti
FS

Polanecký,co od Vás očekávat,než jenom nenávistná slova a strašení "zločinou" KSČM.Vy stále nemůžete pochopit,že hodně lidí již nevěří těm hloupostem,kterým nás denně krmí pravicová média.Nepřesvědčujte ,LIDÉ MAJÍ SVŮJ NÁZOR.Apropó,čím se živíte Vy,přesvědčený pravicový člověče?

12 14
možnosti
SB

Pane Salajko, též patříte k lidem, kteří nevědí, že v této souvislosti je normální použít před mužským příjmením slovo "pane" a před ženským slovo "paní", nebo "slečno"? Ve Vašich levicových kruzích možníá též slovo "soudruhu" nebo "soudružko", ale to není případ pana Polaneckého.

12 8
možnosti
JH

Citace : "Tento státní systém, ve kterém čtvrtina obyvatel země živí zbývající tři čtvrtiny" - velice děkuji všem podnikatelům a bysnysmenům s dvacetihodinovou pracovní dobou, že živí nás obyčejné zaměstnance a pomýlené voliče levicových stran.;-)

9 6
možnosti
IH

I52r80e62n83a 53H80r61u17b92á

22. 11. 2012 7:59

Souhlas, pro mě je Okamura velkým zklamáním. Hodlala jsem mu já bloud dát hlas. Na druhou stranu, za napsání toho blogu jsem mu vděčná,aspoň se včas odhalilo´, že je skutečně populista a demagog.

17 6
možnosti
SB

Plně se podepisuji pod každé Vaše slovo. Též jsem jej chtěl volit, ale nyní už ani náhodou.

7 4
možnosti
RH

Rudě zabarvený a populistický článek o senátorovi a blogerovi s nejvyšší karmou a čteností. Závist, to je mrcha. :-)

7 20
možnosti
JJ

J52a86n 70J44a79r25o33s

22. 11. 2012 13:52

Vy tedy rikate, ze ten kdo nehlasiteji krici ma nejvetsi pravdu, je to tak?

2 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy