Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já hodlám vynechat jen první kolo a pokud by do 2. kola přešel někdo, koho tam vyloženě nechci mít, tak bych šel volit proti němu.

0 0
možnosti
LK

Úvaha nevolit menší zlo je mi blízká. Nicméně v této volbě kandidáta mám. Ne proto, že by byl uspokojivým kandidátem. O něj vlastně vůbec nejde. Ale je jisté, že jeho zvolením se něco změní.  Stane se nemožné, co by si nikdo ani ve snu nedokázal představit. Budu volit Franze. Neočekávám od něj vůbec nic. Již jeho volbou se iluze normality našeho státu sesype jako domeček z karet. Ani ten nejlepší prezident dnes nezmůže nic s prohnilým státem. Potřebujeme víc změn. Franz mi přijde jako srozumitelné volání po změně.

1 1
možnosti
ZK

Z73d82e50n74a 80K91o72č28í

26. 12. 2012 19:23

Navíc je úplně jedno, kdo bude kladečem věnců a čí portrét bude viset ve státních institucích. On totiž vlastně o ničem, kromě metálů, nerozhoduje.

Pouze nevím jak by toho Franze vyryli na známkách a jestli mu vyvedou věrně jeho kérku.  ;-)

1 1
možnosti
Foto

Nevolit je jen jedno z mnohých rozhodnutích, které můžeme svobodně zvolit. Na tom není nic divného. Ve volbách prostě volím toho, koho chci. Pokud takový nekandiduje, prostě nevolím. Na otázku proč bych měl, nebo kdokoliv jiný volit nějaké menší zlo se nedá odpovědět jinak, než že je to každého svobodná volba. Obrazně, proč bych si měl koupit malé boty, když jiné na trhu nejsou. Tvrzení, že neůčastí je voleno větší zlo, je logický nesmysl. Pokud nevolím, tak nevolím.

4 1
možnosti
VH

Nemíním vás přemlouvat. Možná se rozhodnu obdobně.

Jen bych rád poznamenal, že samozřejmě i tak volíte. Jen nevíte, zda zlo "menší" či "větší".

6 0
možnosti
JL

Zavidim vam. Ja mam opacny problem. Jsem v zahranici a prezidentskou volbu nestihnu, pritom jasneho kandidata mam. Jeho jmeno? MUDr, Zuzana Roithova. O te ani nepisete a ro je dobre,

5 5
možnosti
JF

J53a20n 56F49r39o10l84í62k

24. 12. 2012 12:41

Z té bídy pro mne jasná jednička. Nikdy nebyla u komoušů ani jim nelezla do zadku. Má zkušenosti ze světové politky a v Bruselu je známa. Nikoho neuráží a nepomlouvá. A její volbou splníme socialistický závazek 40% žen do vedení.;-)

2 3
možnosti
PJ

P10e22t48r 65J66a80n70s19k84y

24. 12. 2012 8:33

mily pane bud vymente narod a nebo zmente nazor

5 3
možnosti

Milý pane Polanecký, lidé jako jste Vy, nám zajistili vládu, kterou máme. To, kteří nejdou volit, nyní v krajích demonstrují proti složení krajských koalic. Máme demokracii, pokud byste byl co k čemu, tak jste se mohl sám pustit do sbírání 50 000 podpisů a na prezidenta kandidovat sám. Neudělal jste to, ale ti, kteří to udělali, Vám vadí. Není tedy chyba ve Vás?

4 2
možnosti
FS

Autor o sobě píše,že je eurorealista,ale na jeho řádcích nenacházím nic,co by tomu svědčilo.A jak se vyjádřil jeden čtenář,autor se chová jako malé děcko,uražené,že nejde po jeho přání.Tak ať kandiduje a uvidí,kolik lidí bude proti němu,kolik chyb se na něm najde.

4 2
možnosti
MR

Kdysi, je to už hodně dávno, jsem se rozhodl, že nepůjdu volit. První den voleb proběhl dobře, v klidu. Jen večer, zazvonil známý člen volební komise, jestli bych mohl jít volit, že si dali závazek, že zvládnou volby za jeden den. Na cosi jsem se vymluvil. Začalo to až druhý druhý den voleb. Ani odpojený zvonek je nezastavil, Celá komis bušila na mé dveře. Já to zkrátím. Po rozumném argumentu, že přeci budu pro dcerku potřebovat školku, jsem svěsil ocas a splnil svou občanskou povinnost.... Máte nádhernou možnost svobodné volby. Vlastně, nevolby.

2 4
možnosti
PN

P15a62v91e66l 83N23o10v30á61k

24. 12. 2012 7:29

NEVOLÍ JEN HLUPÁCI .........

omlouvám se , ale rozhodnutí nejít k volbám nebo odevzdávat neplatné lístky a jiné hlouposti může vypustit jen nezralý jedinec ..........

Je mi jasné , že každý by nejraději volil třeba svého tátu nebo strejdu , ale tak to prostě není .........co je to menší zlo - například když si půjdete koupit auto, tak také musíte udělat kompromisy jako třeba kombinace výbavy , barvy a motoru .

Já si vybírám podle toho , kdo mi sedí nejlépe .......pro nerozhodnuté třeba nápověda - vylučujte nevolitelné  - Franc - pro mě je to naprosto nevolitelný kandidát z důvodů počmáraného obličeje - věřte mi , že mi je srdečně jedno kdo má kde kérku a třeba je to bezva chlap, ale tento člověk má reprezentovat stát  ( !!! ) .............Fischer - ten se znemožnil prohlášením , že ať si budou voliči volit koho chtějí, tak on určí výsledky voleb (!!!) ..... no vidíte jak nám to půjde :-/:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy