Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Když to hodně zvulgarizuju, tak se to dá shrnout: střední třída už Nečasovi na síťovky neskočí.

0 0
možnosti
VH

V tomto má Nečas v podstatě pravdu. Lidé poznávají, že reformy, které jsou založené na pravicových ideologických principech, nefungují. Ty principy jsou totiž nedomyšlené. Motivaci k investicím je totiž odbyt a taky snaha se vyhnout zdanění. Pravicové principy snižují odbyt, snižováním zdanění bohatých se také snižuje motivace investovat a tak si snižovat daňový základ. Výsledek pravicových pokusů cítí lidé na vlastní kůži, matematici si je mohou prohlédnout na statistických číslech ČSÚ.

Koaliční partneři ODS rozhodně nejsou levicoví, jak tady blábolí autor článku.

0 4
možnosti
RD

Ten článek je výborně napsán a myslím, že přesně odhaluje podstatu nevolitelnosti ODS

karmaR^

6 1
možnosti
AK

Hlavní příčinou jejich propadu jsou kmotři (Oulický, Janoušek, Novák, Pekárek apod.) a dále pak rozdělování trafik neboli držhubné nepohodlným politikům.

Nedělám si iluze, že na druhé straně by to bylo lepší.

8 1
možnosti
JL

Přesně tak. Voliči je celkem jedno, jaké bude mít daně. ČSSD je bude zvedat a stejně asi suverénně vyhraje volby. Podstatou je to, co jste napsal - v současné době má ODS pověst větších grázlů, takže prohrává.

5 0
možnosti
Foto

Kdyby tak radíkální snížení volební podpory ODS mělo být trestem za reformy, tak by to znamenalo, že pouze 8, 5% voličů si myslí, že z nich bude mit kdykoliv v budoucnosit prospěch.

Mají ale podobné reformy tedy být vůbec prováděny?

3 0
možnosti
RK

No, tak ona TOP09 na to není se sliby o nic lépe a preference jí rostou.

Ovšem oni mají výbornou ikonu pro PR... ;-D;-D;-D;-D

8 0
možnosti
DH

TOP09 má nejen ikonu PR, ale na své straně má většinou také média. Vpodstatě největší průšvihy mají ministři za TOP 09, Kalousek, Besser, Hanáková, Drábek a jeho kámoš Šiška a skarty, rozvrat na MPSV, důch. reforma a II.pilíř, do kterého se přihlásilo pouze 20 tisíc lidí a zavání to velkým průšvihem, Hegrova nereforma. Dokonce takový levicový politolog Pehe kope za TOP 09. ODS to novináři nechávají sežrat, ale  TOP 09 se z nějakého záhadného důvodu vyhýbají. Tak není divu, že jim rostou preference.8-o

1 0
možnosti
MC

Máte pravdu. Ovšem nesmíte zapomínat, že pravice je dřina a vzdělanost národa. Naší občané jsou pohodlní levicoví.

Důležité to musí být vždy, když hovoříme o státu. Je nutné hopoliticky vykládat. Je nutné poctivě vykládat kapitalismus. Socialismus mnozí znás prožili na vlastjí kůži. To, že osa České levice - pravice je vychýlenasměrem od středu do leva se musí říci zcela otevřeně. Z vyjádřní politologů a komentátorů ČT jsme svědky klamného tvrzení, že napravici je obsazeno. Je toto tvrzení objektivní. Musíme se ptát proč médiím toto rozložení politických sil nanaší scéně vyhovuje. Chceme kapitalismus? Chceme politicky dospět, nebo námbude stále milé adolescentní politikaření, tak příznačné k šíření korupčníhoprostoru? To, že M.Zeman upozorňuje na média je klíčové, ale ptejme se jsou veřenoprávní média naše. Na jakou stranu politického spektra se vychylují? Jak by se měla chovat jeli zákonem jejich povinnost zpoplatněna?

1 2
možnosti
JD

J98a11n 78D71o82u49š80a

25. 3. 2013 7:36

Problém ODS je hlavně to, že svůj předvolební program hodila do koše. A lidé si to tentokrát pomatují. Předávání trafik, uplácení koaličních partnerů funkcemi, atd. Lidi už to přestalo bavit.

10 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy