Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J98i75r35i 90S68k55a61c66e12l

20. 8. 2013 14:02

koukam ze bobobobosikova rozjizdi predvolebni kampan

0 0
možnosti
Foto

Líbil se mi Rusnok, jak říká: Budeme usilovat o co nejmenší nezaměstnanost. A pak vyhlásí, že lidi, co nevydělají 8.5 tisíce, musí být propuštěni. A do toho přijde ČSSD: My budeme snižovat nezaměstnanost ješte víc! Nařídíme propustit lidi, co si nevydělají 12 tisíc! Připomíná mi to jednu pohádku, jak tuším Kemr v roli generála vyhlásí: Překvapíme je, obětujeme obě křídla.

7 0
možnosti
JH

J28a12n 22H41l85e81d84í72k

20. 8. 2013 12:31

za 24 roků se počet romů zde v Česku zvýšil z 68.000 na 350.000 osob, vlivem natality a migrací ze Slovenska. Slovenský parlament má v září projednat zrušení početných romských osad, které si postavili romové bez staveb povolení na cizí půdě. KAM PŮJDOU-- --  za svými rodinami do Česka, to přiznávají jak romové tak Slováci. Čili musíte volit takovou stranu, která problém bude řešit, --- za 24 roků strany KSČSSD--TOP--ODS--VV--- prokázaly, že je problém nepálí, jelikož bydlí v oplocených a uzavřených vilových čtvrtích, nebo na hlídaných lokalitách,--  tzv."obyčejní lidé"  je fakt nezajímají.  -Podle vztahu politiků k tomuto zapeklitému problému == poznáte kvalitu osoby. Proč nejsou problémy s romy třeba ve Schweizu ??-- protože bez práce NIC nedostanou!!

3 0
možnosti
OK

Ano, Rómové jsou a budou velký problém, ano, žádná vláda tento problém neřešila, spíše ho prohlubovala. Ale asi se to nedá zjednodušit tak, že kdo tento problém začne řešit bude dobrý, resp. dobrá strana asi nejde. Jsou i další a mnohem důležitější.

0 0
možnosti
FK

Cokoliv je lepsi, nez to co tam je poslednich 20 let. Politici musi prijit na to, ze tohle ne a pokud chteji byt u koryt, tak se jejich chovani musi zmenit. Proto kohokoliv jineho nez parlamentni strany. Kdyby Janecek dal dohromady stranu (coz nekolikra odmitnul) tak ho volim. Takhle mi zbyva Babis.

2 4
možnosti
VM

Já nechci nikomu vnucovat svůj názor, ale proč falešné mešiášství? Co nám vlády posledních 20 let nabídly? Jak nám zpříjemnily život? A nebo že nemají pro naše blaho dělat nic? No to je potom ale nepotřebujeme, naco mít drahý aparát, který je k ničemu. Souhlasím s názorem, že JAKÁKOLIV změna je lepší, neš setrvání ve stávajícím marazmu polistopadových vládních stran. A to včetně dnes podle průzkumů vežejného mínění vítězné ČSSD. Ta zrovna tak pro lidi nic neudělala. Já osobně vidím východisko jedině v přímé demokracii.

1 1
možnosti

a ktere je to prave mesiasstvi?

2 1
možnosti
JU

ale jo, souhlas... ale koho volit???

1 0
možnosti
Foto

Sledujte kampaň. Kdo má bohaté billboardy, je neustále v televizi i novinách, průzkumy mu dávají velké šance, ten musel hodně investovat, aby to všechno zaplatil (ano, i průzkumy),  a bude chtít, aby se mu investice vrátila. Počítá s tím, že se mu na to složíme. Hledejte mezi stranami, které nemají na pompéznou kampaň, podle toho se pozná, že jim jde o ideje, a ne o výnos z investice.

1 0
možnosti
ZK

Z79d47e61n50a 65K93o28č16í

20. 8. 2013 10:15

Pane Polanecký, napsal jste pouze blábol - nic víc, nic míň.

Příště použijte alespoň nějaká fakta a méně frází a nicneříkajících klišé. :-P

9 8
možnosti

Vy tedy máte Vámi jmenovaným pánům co vyčítat. Prázdné kecy o tom jak by to mělo vypadat. Číst to bylo ztracených pět minut života.

Jak už bylo níže napsáno, není tu žádná zářná alternativa, jak by z Vašeho článku vyplývalo. Jen katastrofální možnosti a pak ještě horší.

4 2
možnosti
AF

Nevidím nové strany jako nějaké zlo. NAOPAK   R^ , ŽE MAJÍ TU ODVAHU DO TOHO JÍT

Prozatím jsme je ani nepoznali . Proč je tedy ihned odsuzovat a podsouvat jim vlastnosti, které jsme měli tu čest poznat u politiků od r.1989 doteď ??

Také oni měli po svém boku známé tváře .

Vzpomínám si na p.Bílou, p.Bohdalovou, p. Kubišovou a další ...

Proč ty toto nesměli mít ti noví ??

JÁ JIM CHCI ŠANCI DÁT !

5 1
možnosti
JL

Pane Polansky, poslal jsem vam e-mail s nastinem uprav, ktere hnuti USVIT ma v programu. Pravdepodobne vase e-mailova adresa je blokovana. Tim je videt vasi snahu ci nechut o necem konstruktivnim polemizovat. Vas clanek je asi snaha pospinit tyto politicke strany. Jinak si to nedovedu srovnat, proc takovy clanek pisete. Doufam, ze vysvetlite vas postoj. Jinak si budu myslet, ze pri vasem mladi, roste novy rypal do mysleni obcanu. (na lepsi a hlavne slusnejsi slovo jsem neprisel). Good day

3 1
možnosti
OK

Poznámka mimo mísu : Good Day je nesmyl, raději nemachrujte nebo se anglicky naučte pořádně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy