Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Dokud u nás politická scéna bude vypadat tak jak vyapdá, nelze se divit snahám znechucených voličů hledat jiné než stávající politické subjekty. Co se týká Babiše, tak při jeho penězích, srovnání s Bártou kulhá na obě nohy, zcela jistě nejde o dojení státu. Babiš má takovou moc, že si umí státní zakázku přihrát i jako neposlanec. Věčné řvaní o dotacích je pak komické vzhledem k skutečnosti, že ty bere celá podnikatelská scéna kdykoliv má možnsot a je třeba se spíše ptá kdo neúčelně plýtvá státním rozpočtem.

Babišovi jde o prestiž a při jeho majetku je důvěryhodnějším zájemcem o veřejný úřad než lidé, jejichž dosavdním životním úspěchem je volitelné místo na kandidátce libovolné partaje a jinak nic.

Otázkou je jakou smečkou potenciálních Škarků a Kočí se Babiš obklopí.

6 0
možnosti

O Babišovi bych se nedělal iluze. Peníze jsou moc, moc jsou peníze. Abyste si udržel moc, musíte peníze získávat a nechat u lizu i spojence a vhodné lidi. Navíc je to starý komunista. Mnohem těžší než ti v ODS.

I přesto ho asi budu volit, protože alternativy jsou ještě horší.

0 0
možnosti
PJ

Pro ,,korupčníky,, se stává nebezpečím číslo jedna v nadcházejících volbách pan Babiš a případně pan senátor Okamura, kteří svým potenciálem oslovují čím dál tím více slušných občanů naší země a nic na tom nezmění primitivní taktika nepřátelských médií a ,,přátel starých pořádků,, a házení špíny na jejich osoby a jejich podporovatele.

6 5
možnosti
JP

J18a56n 88P56a88n53e52k

20. 8. 2013 12:55

Myslite pana Prdtomurozumimaledosvsehokecam Okamuru? Tak to pak jo, ten je opravdu nebezpecny. Nastesti maximalne tak sam sobe.

3 1
možnosti
JH

Pane autore, že vy jste blízce spřízněn s kolegou Rudolfem Polaneckým, který taktéž napsal de facto stejný blog?

Ghándí jednou řekl: Nejdříve Vás ignorují, pak se Vám smějí, pak s Vámi bojují a pak zvítězíte." Ty, na něž plivete nepodloženou špínu, jsou právě ve fázi bojové. To je fáze (pro současnou vládnoucí elitu) téměř terminální. Chápu vás, bojíte se o své posty klíšťat přisátých na tepně veřejných financí a ze zoufalství můžete jen plivat. Nemáte ani žádné argumenty, nenabízíte alternativu a to je projev pouze a jen zoufalství. Tento Váš článek je zcela zbytečný.

10 2
možnosti

Stari mesiasi se uz zprofanovali. nevidim nic spatneho na tom, ze nastoupi novi.

7 0
možnosti
OK

Fajn, ale poradíte mi koho tedy volit ?

6 0
možnosti

Zelené? KDU-ČSL? Věci veřejné? Okamuru? Babiše?

:-)

3 0
možnosti
JL

Ještě jste do toho výčtu zapomněl napsat Macha a Bobošíkovou.

3 1
možnosti
JH

J53a42n 81H67o74l23i77c10k67ý

20. 8. 2013 11:45

oba dva = peckaR^;-D

0 0
možnosti
JM

Pro pochopení Vašeho příspěvku bych rád věděl co myslíte tou opravdovou změnou.

9 0
možnosti
Foto

Třeba vyrovnaný rozpočet? Ale bez kompromisu, a ne to, co nám chce nanutit Brusel, že klidně můžemem mít i větši schodek, hlavně, aby se náš rozpočet schvaloval tam.

0 0
možnosti
JP

Takže Zemanovu SPOZ, nebo Klasovu Suverenitu - koho navrhujete jako změnu k lepšímu pan autore? :-)

3 2
možnosti

Asi bych neházel všechny malé strany do jednoho pytle!

Co nám chybí ve společnosti? Konzervativní myšlení!

Jeho nositelem je KDÚ-ČSL, která je nyní pod vedením Pavla Bělobrádka rozhodně víc vpravo od ODS.

TOP 09 má mezi sebou několik solidních konzervativních pravičáků, ale jinak je stejně levicová jako ODS pro svoji neúctu k přirozeným vztahům a občanské svobodě a hlavně svým sociálním inženýrstvím.

:-)

2 1
možnosti
JH

Víme, že ODS (ikdyž jsem její volič) se moc v poslední době nevedlo a je prohnaná lumpama skrz na skrz, nicméně to je ale i ČSSD, TOP 09, KSČM jako demokrat nebudu vůbec komentovat. Většina voliču si přeje vyměnit kompletně osazení parlamentu, proč tedy nezkusit jako alternativu např. onoho Babiše??? Je to člověk, který má nahrabáno spoustu peněz a nevidím tedy důvod proč by měl odrbávat stát. Samozřejmě se mohu mýlit... Tolik nenáviděný Bárta dával ve straně peníze spolustraníkům za oddanost. Za 1. dával řekl bych směšné částky oproti penězum které létají jinde, za 2. nastoupil jako ministr dopravy a zatočil s ním tak, že oni "kmotři" se ho museli fofrem zbavit aby mohli dál pokračovat v nekalostech. Takže ono bůvhí jak to s Kristýnou a Jardou bylo... Opět je to člověk, který netlachal o nesmyslel ale byl to muž činu. I přesto, že jsem pravicově smýšlející volič, velmi se rozhoduji jestli podpořit v současní době téměř vyhořelou ODS (o TOP 09 i kvůli prohnilému středu, který ani můj sympatizant Schwarzenberg nedokáže zachránit, vůbec neuvažuji) anebo dám šanci novým stranám viz např. Babišovo ANO a uvidím co se začně dít s republikou. Upřímně si myslím, že horší než vláda která doteď vládla a vláda ČSSD/KSČM to 100% nebude a ani být nemůže, jediné co se může stát je, že se pokusí vykopat prohnilé a zkorumpované jádro sněmovny. Apropo Vaše varianta je jaká? Z článku čitelná není...

13 0
možnosti

Vidím to podobně!

Zakládal jsem ODS, ale to není strana ani konservativní, ani pravicová pro svoje levicové, sociální inženýrství a pro pozitivní orientaci na kmotry. Proto je pro mne nevolitelná!

TOP 09 má některé solidní konzervativní pravičáky, ale má mezi sebou hodně dravého neschopného plevelu, a je tam řada ambiciozních politiků s levicovým, sociálním inženýrstvím. A pak ta žába na prameni... Nevolitelná!

ČSSD je také služebnicí kmotrů, i když to není na první pohled tak zjevné. Ale neúcta k přirozeným vztahům a levičácké inženýrství mi vadí. Nevolitelná!

A kdo tedy? Poohlížím se po menších stranách. KDÚ-ČSL je stranou konzervativní.

Zelení jsou u nás ku podivu pravicoví. Protože je vede slušný chlapec Ondřej Liška. Věci veřejné jsou příliš neúměrně pomlouvané vzhledem k tomu, co v naší politice jejich politici změnili k lepšímu. V Okamurově hnutí ctím snahu po větší odpovědnosti politiků, aby nemohli politici s námi hrát habaďůru jako dosud. Babišovo Ano je pro mne zatím nečitelné. :-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy