Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Inu, "laciné politické recepty nebo na líbivá hesla" slibovala voličům ODS před třemi roky. K tomu připojila trochu strašení, že ona je ta jediná, kdo vyvede tento stát z ekonomické recese a nedovolí mu zabřednout do krize, na rozdíl od zbytku Evropy. Výsledky jistě komentovat nemusím.

"Doufám, že čeští voliči již dokážou hledat.." doufáte dobře, ale v čem mají hledat, už neříkáte.

Jinými slovy: za celým Vaším snažením je vidět hlavně snahu podkopat důvěryhodnost v levicově smýšlející strany, naházet na ně nálepky populismu, aniž byste se to pokusil nějak dokázat, či nedej Bože, dokonce doložit fakty...

Hezká předvolební agitka za jakou by se nemuseli stydět ani soudruzi v 50. letech. Stačilo by jen trochu zpřeházet některé "nálepky".

Lidi ovšem nejsou tak hloupí za jaké je považujete ;-)

7 1
možnosti
KS

Píšete, že všichni jsou špatní a Babiš další falešný mesiáš..ale nic konstruktivního v tom nevidím-co tedy navrhujete?!!

9 0
možnosti
JP

Také mi zde chybí nějaké poznatky z programu pana Babiše, které by mi měly dát důvod, abych např. právě jeho nevolil. Když si postavím např. momentální ODS a pana Babiše, tak mám asi  podle něj volit tu ODS, aby nebylo hůř? Autor se patrně z nějakého důvodu bojí nějaké změny na naší politické scéně. Opravdu úsměvné... :-)

6 0
možnosti
JL

Pane Polansky, krasne reci ale navod, jak chcete to svoje sneni uskutecnit, jste nepredlozil. Osobne mohu stejny clanek napsat i ja, duchodce s ubyvajici mysli. Osobne neholduji ani jednomu z tech panu ktere jste jmenoval. (a to pan Okamura je mim senatorem). Jen jedno vim, ze hnuti USVIT ma v programu velmi zasadni vec. Zmenit vedeni statu. Presne podle me predstavy a hlavne podle me zkusenosti. Jestli se takove vedeni statu uskutecni a ti jmenovani budou se uchazet o mista v tomto vedeni, budou stat v rade s jimymi kandidaty a cekat zda dostanou to ano od volicu. Myslim tim jako jedinci, ne jejich strany!!

8 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy