Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

Pokud nebudeme volit menší zlo,

pak nebude koho volit :-/

ODS  -  špatně

ČSSD  - taky špatně  

KSČM  - ta patří do archivu

------------------------------------ Zbývá   S t ř e d  - nové strany  BABIŠ + SVOBODNÍ .....

0 3
možnosti
Foto

Při minulých volbách jsem uvažoval podobně a volil stranu, která se do parlamentu dostane. S odstupem času považuji svůj tehdejší hlas za ztracenější než kdybych volil Svobodné. Rozhodl jsem se řídit heslem pana Macha a menší zlo už nikdy volit nebudu. I pro mě je jediná alternativa - Svobodní.

4 0
možnosti
RK

"Svobodní jsou jedinou možnou volbou pravicového voliče"   Říká kandidát Svobodných do PS PČR...  :-P

0 2
možnosti
Foto

Také jsem toho názoru, že jedinou čistě pravicovou stranou jsou svobodní. Diskutoval jsem s panem Machem otázku změny ústavy (podle návrhu ekonoma Pavla Kohouta) a on ji odmítl s tím, že se Svobodní nedomnívají, že by to něčemu pomohlo.

Já si naopak myslím, že tato změna je bezpodmínečně nutná. Ze všeho nejvíc je nutné změnit současné nekontrolovatelné postavení ministerstva financí. A nejlepší způsob se jeví jeho rozdělení na více úřadů, které by byly jednak lépe říditelné, ale hlavně by byly kontrolovatelné! Kdyby Svobodní přijali myšlenku nové ústavy, pak by nebylo co řešit a byli by jedinou možnou volbou

0 0
možnosti
BT

můžou přijat co chtějí, otázkou je jakou budou mít sílu cokoliv prosadit, krásně to vystihuje věta "myš která řvala"

0 2
možnosti
BT

myslíte ty Svobodné kteří na voliče kašlou

0 2
možnosti
MC

Svobodní jsou svobodní. Je úkolem, ba občanskou povinností voličů myslet. Osobně si myslím, že Svobodní čekají na klidné vzedmutí občanské zodpovědnosti, což je povinností každého jedince. Komu není rady tomu není pomoci. Není to tak, jak říkal pan Havel. Nemáme jiný materiál intelektuálů. Proto nám poraďte soudruzi a vykročme společně do nového socialistického státu. Taková revoluce je bohužel pouze vyšším levelem, nikoliv cestou ke svobodě. Je to podobné, jako schválená předem nevratná státní půjčka. Po několika krocích se tak vracíte zpět na začátek.

0 0
možnosti
Foto

SSO? Máte pravdu, že je to rozhodně lepší volba pro pravicově smýšlející než ODS či TOP 09...

5 1
možnosti
Foto

Uznávám, že máte v lecčems pravdu. Svobodní nejsou ale jedinou možnou volbou pravičáků. Podle mne je to poměrně elitářský, vícéméně intelektuálský diskuzní kroužek. 1 % hlasů ve volbách je pravděpodobně maxium možného.

Proto asi většinu pravicově smýšlejících voličů "schlamstnou" etablované , akotako /jak říkají bratři Slováci/ pravicové ODS a TOP.

1 1
možnosti

11. 9. 2013 8:09

Navic krouzek lidi zivicich se v ruznych statem podporovanych institutech a vyznacujicich se jeste vetsi naivitou nez ten Okamura.

2 6
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy