Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bod 1) Nesouhlas. Minulost jasně několikrát dokázala, že to není rozhodující. Tím můžeme maximálně zapůsobit na lidi, kteří nemají názor na nic a volí podle toho, kdo má na sobě hezčí košili.

2) nesouhlas, do parlamentu se dostávají zejména křiklouni a lidi, kteří se neumí slušně chovat, třeba ten, co dostal přes 18%. Stejně vyvracím i věk (viz úspěch toho mladíka, co to myslel upřímně). Nesouhlasím ani s Kohoutem (nebudu detailně rozepisovat)

3) Částečný souhlas. Program je potřeba zjednodušit zejména na úroveň běžného novínáře v IDnes (což je úroveň tak o 20% nižší, než je průměr národa). Na druhou stranu, český národ není pravicový. Říká se, že politika je odrazem společnosti, pokud tu máme levicové strany, které se nazývají pravicovými, máme tu i masu lidí, kteří si myslí, že jsou pravicově smýšlející, ale jinak to jsou socialisté jako poleno. I tato generace se bude nadále potýkat s dědictvím socialsmu a se socialistickými názory. Navíc je v tom masivně podporuje evropská unie. Je to trochu věc vnímání reality. Opravdu ti lidé vnímají levicové prostředí za normu a naše pravicové názory za extrémistické. Zrovna dneska v autobuse - chceme zrušit DPFO - reakce: vy jste se zbláznili, to proste nejde - proč by to nešlo? - nemůžete zrušit stát! - DPFO představuje jednu patnáctinu rozpočtu... - to není pravda! Já bych vás nikdy nevolila, daně se musí platit. 

Tenhle národ na Svobodný ještě zdaleka neuzrál. To ovšem neznamená, že by strana neměla důvod existovat. Pokračujme v práci, máme toho před sebou mnohem víc, než se na začátku volební kampaně zdálo. Cesta na vrchol bude ještě hoodně dlouhá R^

1 0
možnosti
KP

Ad3: Před tím bych docela varoval. Okamura je naprostý idealista a zároveň populista. Politická strana by měla nabízet a prosazovat pouze a jenom svoje ideály. Jakmile sklouzne do hokynářského nabízení toho co občan "požaduje" je v háji. Tohle a korupce přesně svedlo ODS z její cesty.  Přizpůsobit se tomu co občan "požaduje" znamená evidentně pouze boj o moc.

0 0
možnosti
Foto

Svobodní nepotřebují nalákat voliče na nějakou vějičku, hezkou kravatu, atd aby pak byli zklamáni, že není líp. Znám hodně pravicově zmýšlejících voličů, kteří by bez váhání hodili dvojku, ale obávali se, že když to posledně bylo 0.7, tak to zas nepřekročí 5%, a hodili to TOPce. A je spousta dalších podobných, co jen o programu Svobodných nevědí. A část je takových, co sice chtějí nízké daně a štíhlý stát, ale nechápou tu umíněnost Svobodných vůči EU. Doufám, že 2.5% Svobodným cestu do médií před Eurovolbama otevřou a podaří se lidem otevřít oči. Naštěstí se Brusel snaží znemožňovat jak může.

1 0
možnosti
FV

Proč to máte v soukromých?

0 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy