Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Jejich program je pro většinu moc složitý. Chtělo by to nějaká jednoduchá hesla.

1 1
možnosti
MB

M30i14l14o84š 64B52é68m

17. 1. 2014 8:22

Co je složitého na tom, že čím méně peněz zachvátí stát, tím méně bude neefektivně utraceno a ukradeno, tím lépe se budeme mít?

4 0
možnosti
Foto

...typicky postojem úspěšných mužů středního věku v bohatých společnostech....někteří filosofové, sociologové i ekonomové zdůrazňují význam společenské soudržnosti a vzájemné důvěry. Kde se jich nedostává, rostou transakční náklady a hrozí rozpad společnosti (anomie). Friedrich A. Hayek ho popisuje jako úctu k jednotlivci, tj. uznání jeho vlastních jedinečných názorů a zálib za nejdůležitější pro něj samého, a poukazuje na nutnost tolerance možnosti rozvíjení individuálního nadání. Důležitá je pro něj i svoboda volby a možnosti každého jedince pokusit se vést si svůj vlastní život...

Tedy shrnuto, nikoli předkládat ,,pacientovi" předpis, že jedině tak je to v jeho zájmu. Jinak se ,,předepisující" jeví, že v zájmu toliko jeho vlastního. Nejlépe pod hlavičkou partaje. Standard cesta kariéry, zájm. skupiny, atd. Nojo, ale nekupte to8-o:-/;-)

2 1
možnosti
MS

24 hodin mi zazadkem stojí stát potažmo EU. Je prostě nutné nastavit zákonnost tak, aby mi zadkem stát nemohl. Uznáváme-li to, že žijeme ve společnosti v rámci zákonů.

Zbytečně se exponujete. Člověk, který v sobě svobodu cítí, nebude psát o těchto záležitostech Vaším stylem. A psát cokoliv více je úplně zbytečné.

3 2
možnosti
JL

Svobodní? To je prostě populismus nejhrubšího zrna. Program, který se nedá utáhnout, prostě neberu. A  Svobodným by chyběly stovky miliard korun (nikoliv jedna stovka  miliard, ale mnohem více). Proti Svobodným je Kalousek ekonomický génius.

3 10
možnosti
MS

A k čemu by je potřebovali? Vy znáte jejich program? Rozumíte mu? Dokážete ho porovnávat se současným dluhovým systémem? Poučte nás.

6 3
možnosti
Foto

Tak vy už máte svojí svobodu? Já jí chci taky. Ale tu svou8-o;-)

2 1
možnosti
KN

A co Vám brání zvolit ve ve volbách nějakou stranu, která svobodu nabízí v programu ?

1 1
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy