Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K82a58r12e62l 95R47a11d91a

3. 2. 2014 19:43

R^  Máte ve všech bodech pravdu. A diskuse jen potvrzuje, že nebezpečí si uvědomuje jen pár lidí. Ostatní hýkají nadšením, jak to bude fajn. Asi je zajímavější sledovat, jestli Zeman měl dva nebo tři frťany. Že se nám nenápadně utahuje smyčka kolem krku, tak zajímavé není.

1 0
možnosti

Někteří diskutující jsou novými možnostmi přímo nadšeni. Vše směřuje k tomu aby člověk přestal být individualitou a stal se jen číslem v davu a pokud číslo 43789 poruší zákony míru, pravdy a lásky, tak jej na dálku típnem. Ideálem jsou mozkové implantáty, které by monitorovaly i myšlenky.

1 0
možnosti

Já se nasměju, až si nějaký trouba, který dnes nad tím návrhem nadšeně plácá pacičkama, rozbije v autě hubu, protože policajtům se zdálo, že jede nepřipoutaný a rychle, tak ho na dálku pro jistotu "típli".

4 1
možnosti

Dík!

Je dobré si uvědomovat, že přicházíme o osobní svobody jednu po druhé. A to nejvíce šokující je, že si to ani vysokoškoláci neuvědomují! Lékaři, jejichž IQ nikdo nemůže zpochybňovat, přicházejí o svoje svobody léčit svoje pacienty podle potřeb pacientů a nikomu to zatím nevadí. A přitom je to tak zhoubné! Ztráta svobody nese ztrátu odpovědnosti a ztrátu tvůrčí iniciativy. Jak to, že to nikomu nevadí?!?

:-)

4 2
možnosti

Brzy přijde doba,, kdy budeme utíkat místo na Západ směrem na Východ a Rusko nám bude symbolem svobody, Putin neputin.

1 3
možnosti

3. 2. 2014 9:51

Dneska ma kazdy mobil, obvykle s gps, v aute navigaci takze je sledovatelny s presnosti na metr, ale klidne vykrvaci nekde v prikopu v havarovanem aute.

0 2
možnosti

ten stokrát omletý argument že si zločinec zbraň pořídí když ji bude chtít, ano pořídí to je pravda ale pokud si ji pořídí přímo proti vám tak bude zcela jedno zda máte zbraň či nemáte všechny výhody pak budou na jeho straně a dostane vás, jinak aby nebyla mýlka považuji stávající praxi ohledně zbraní za vyhovující, běžný člověk se pokud chce ke zbrani dostane bez větších potíží a pokud se týká paranoidních představ o kterých píšete ač nemám o davu jako takovém valné mínění neprošlo by to

0 7
možnosti

Ale tak vy si zbraň nepořizujte. Nutí vás někdo?

Mně ale s dovolením do života nekecejte. Já budu mít u sebe raději zbraň a tím pádem možnost alespoň nějaké účinné obrany, než jen tupě koukat a nedělat nic, až se stane průser.

Také si nemusíte platit pojištění. Beztak jsou všechny pojišťovny zloději a tahají z vás peníze, když vám nic není.

3 0
možnosti

Máte pravdu.připadá mi to jako značně přitažené za vlasy!

2 0
možnosti

Dnes má policie dostatek nástrojů jak piráta zastavit!! Co je však skryto pod pojmem zastavit a co to řeší? To, že jej fyzicky v dané chvíli zastavíme toť vše? Co zabrání pirátovi, aby nevzal jiné auto a nepirátil - NIC!!!!!!. Problém není v zastavení vozidla, ale v tom, že piráty nikdo netrestá. Těch případů slyšíme z TV celkem často, že ač mu bylo řidičské opravnění odebráno jezdí dále a tvrdší frajeři jezdí i bez řidičáků. Co toto opatření řeší - neřeší nic.

2 1
možnosti

3. 2. 2014 9:47

Jake jsou to nastroje?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS