Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ač s tímto aktem nesouhlasím, obviňovat s toho nepřímo EU je hloupé, jelikož předpokládám, že dotována byla ta výstava jako celek a ne pouze ta ,,komedie,, z naší vlajkou a peníze byly rámci nějakého OP, které vydávají slovenské úřady.

0 1
možnosti
Foto

Článek v žádném případě neviní EU ze záměrného hanobení státního symbolu jednoho ze svých členů. Článek viní českou politickou reprezentaci, že se vyjádřuje ke kdejaké blbosti, ale tohle přehlíží. Že ta akce nakonec asi byla částečně financována z peněz českých daňových poplatníků, je zmiňováno jen jako paradox

4 1
možnosti
JN

Český socky platí do Evropy, do unijní kasy - (mínus) -47 miliard ročně

0 4
možnosti
LC

Těch pro Čechy plusových miliard bylo vloni 74, jenže se jedná o peníze, které jsme mohli získat, což je zejména v českých poměrech velký rozdíl oproti skutečně získat.

2 0
možnosti
Foto

Zatím. Ale jednou to do posledního centu budeme muset vrátit. Horší než samotný rozdíl je však celkový objem, protože na ty polívkovy ranče, rozhledny v údolí, sjezdovky na rovině, dálnice odnikud nikam atd je průmerná spoluúčast ze státního rozpočtu 50%, takže evropské daňové poplatníky ty euronesmysly stojí ve skutečnosti jednou tolik.

0 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy