Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je zvláštní, pane Polanecký. Vy i další Svobodní se pravidelně navážíte do všech stran kolem vás, které začaly vyjadřovat skepsi k dění a směřování EU místo abyste se naváželi do všech zbylých stran, které s děním a směřováním EU nadšeně souhlasí.

Na mě působíte jako kdybyste na všechny ty strany, které začaly být euroskeptické, prostě žárlili, protože vám chtějí "vyfouknout" vaše "know how".

1 0
možnosti

Je zajímavé, že prý euroskeptici mají strach z neznámého. Houby, mají strach z už deset let z velmi dobře poznaného!!! Nejsou to euroskeptici, ale eurorealisté, protože taková je realita!!!!!

3 0
možnosti

EU tak jak je původně míněná znamená výhody. Například harmonizaci norem a technických předpisů. Když něco vyrobím a ve vlastní zemi zajistím všechny nutné certifikace, platí to po celé EU. Jenže ono už ani tohle není pravda, různé země (pověstné je tím hlavně Německo) si vymýšlejí přídavné předpisy nebo neuznávají jiné certifikační orgány než své vlastní. Takže zase smůla, z EU už reálně nezbývá nic pozitivního.

4 0
možnosti

Berte to pozitivně. Svobodní dohání ODS. Rozdíl je nižší než 4%:-P

1 0
možnosti

J37a72n 51K15o19z94á67k

5. 5. 2014 8:42

Pravda. Oba jsou pod hranou volitelnosti.

1 0
možnosti

Tedy já doufám ,že budou volit konzistentně proevropské. Nevěřím na úplnou samostatnost zemičky,která má menší obrat než kde který obchodní řetězec nebo banka.

4 5
možnosti
Foto

Koukám, že máte problém s pojmy "Evropa" a "Evropská unie". Být proevropský totiž, jistě paradoxně pro mnohé, neznamená automaticky být pro EU. Čím dál více je to naopak.

6 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS