Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ODS toho v Bruselu vykonala mnoho, aby marginalizovala vliv Česka na dění v Evropě. Co nestihli pokazit oni, chtějí za ně dodat Svobodní. Žabomyší spory o to, kdo je originál a kdo kopie zajímá snad pouze jejich skalní fanoušky, ostaním to může být celkem jedno.

2 0
možnosti

Se Zahradilem ve významné pozici a k euru v opozici ODS už jen docukává.

0 0
možnosti

Minimálně se díky mandátu dostali do širšího povědomí a budou i častěji prezentováni v médiích. Snad jim to vydrží a v příštích volbách se dostanou do Poslanecké sněmovny.

3 0
možnosti

To je přesně to, čemu nevěřím. O práci europoslanců se u nás prakticky nepíše - tedy píše, ale tak měsíc před volbami do EP. Jinak to vypadá, jakoby ten parlament ani neexistoval. Takže úspěchem v těchto volbách se do povědomí až tak nedostanou. Mám zkušenost z dob minulých a s jednou stranou, která si to myslela taky, vystřízlivění bylo dost kruté.

0 0
možnosti

Svobodní šetřete síly, tohle je celkem nudnej blog. Méně je někdy více. :-)

0 0
možnosti

R^Poslouchal jsem tuto debatu a Zahradilova zavadlá slova jen dále umocňují slabost této strany a jasnou obavu její pozice ohroženu kvalitním lídrem moderní pravicové strany. V diskuzi si jasně poradil i s dalšími lídry tradičních falešných altruismem provoněných stran.

Další mravenčí práce tak, jak to ve svém blogu naznačil Jiří Payne "Svobodní v druhé etapě" je bezesporu správná a poctivá volba.

1 0
možnosti

ODS by potřebovala Margaretu, Fiala je sice chytrý pán, ale je příliš měkký. Tak, jako jsem dříve nesnášel SSSR nyní nesnáším EUsojuz.

2 0
možnosti

Jedna  zanikající pravicová strana a jedna dočasná pravicová ministrana na bázi ODA, US a pod.  Má vůbec  smysl o nich diskutovat?;-)

3 7
možnosti

Ale jo, má, mě třeba hrozně baví.:-)

Jinak máte pravdu zatím to je debatní kroužek který při své malosti (ve smyslu malého počtu členů) skrývá tolik názorových proudů že se od nich můžeme dočkat ještě mnoha zvratů, včetně mnohem vstřícnějšího vztahu k EU a Euru.

0 2
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy