Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Na co přišel tenhle pošlapanec ? Řádků tři "pozadí". Napište mi někdo jeho myšlenku, kterou vyplodil...

0 0
možnosti
PP

Rekl jste to dobre hned na zacatku: Islam neni a nikdy nebyl JEN nabozenstvi, je to skutecne IDEOLOGIE, ktera oduvodnuje sve ciny virou.. Ale to je jen cast teto ideologie.. BTW velice podobnou s nacismem a komunismem... Rozpinavist a vrazdeni odpurcu ma v zakladu.. Imamove by museli vyrazne reformovat Islam, zamerit se pouze na nabozesnke stranky veci a zbytek brat jako soucast tradice... Tak jak nase kultura chape Stary a Novy Zakon., bud ve forme Tory, nebo Bible... Ne doslova, ale k tomu bylo tyky treb 2000 resp 3 500 let vyvoje.. A a tickou a novovekou filosofii atd...

0 0
možnosti
PH

tak jsem se dočetl, že problémem není islám, ale .... islám a jeho učení ;-D

0 0
možnosti
MC

Myslím, že v mnohém lze souhlasit, neboť je nám blízká svoboda a zodpovědnost. Jen nadřazený totalitní hlupák Vám zákonem odepře zbraň, protože nevěří vlastnímu přesvědčení a brání tak vzniku právního státu v přiblížení se jeho teoretickému ideálu.

0 0
možnosti
JF(

Islám problém je, i sám o sobě! Přečtěte si prosím Korán. Pokud vás nevzrušuje kamenování žen a jejich hodnota dle islámu, tak byste se mohl alespoň zamyslet nad řádky vyzývající k vraždění nevěřících atd. Domníval jsem se, že Svobodní již upustili od multikulturálních klišé a trochu více užívají vlastní rozum, jak je vidět, mýlil jsem se. I v posledních volbách.

7 2
možnosti
JM

J73i15ř25í 65M41í76k12a

11. 1. 2015 4:04

Asi jste ten článek nečetl (pořádně). Co píšete, tam nic takového nevidím.

Já se spíš divím, že i po těch tisicích let přežívá stále ta zvláštní víra, že nějaká systém myšlenek (typicky náboženství) je ze své podstaty špatné.

I mně teda přijde, že naopak kde můžeme ubrat je pozitivní diskriminace. TO je stejný nesmysl akorát naruby. Ne ale živit nenávist vůči skupině obyvatel určitého vyznání. I kdyby Korán byla satanská bible. (Beztak začíst se do Bible, a asi hlavně starého zákona, tak je to myslím drsné čtení, co jsem slyšel z doslechu. A nevím jestli nutně každý křesťan je tolik posedlý Biblí. Řada křesťanů považuje své náboženství za mylně interpretované církví apod.)

0 0
možnosti
TB

Ponižování a týrání lidí považujete za náboženství ?8-o

5 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy