Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestli by nebylo rozumější zakázat amalgám. Dnes už existují lepší materiály, čímž nemyslím lacinné samosmršťovací bílé fotokompozity.

0 0
možnosti
Foto

No jo, typicky svobodni a jejich ovecky. Jsou proti vsemu, to je jejich kredo. Vse co vsichni delaji je spatne. My mame jediny spravny program, ale protoze nas nikdo nevoli, tak nemuzeme prosadit. Svobodni jsou proti zarivkam, kde je rtut, protoze je to extremne nebezpecny prvek, ktery se uklada v cloveku. Ted kdyz se vypousti rtut kominem, tak jsou zase proti. Oni asi maji ve stanovach, ze kazdy clen musi umet na zpamet knihu "proti vsem" .. od naseho slavneho spisovatele...

0 0
možnosti

I41v56o 72B32o36u62š39e

20. 1. 2015 7:38

To mě přijde zase jako nějaká fáma. 1) pokud to prosazují nějací pomatenci, tak proč do toho hned plést EU? Tedy pokud zrovna nepotřebujeme nějakou hůl. 2) Likvidace rtuti, rfespektive demobilizace do stabilních sloučenin rtuti se provádí buď čistěním v komíně navázáním rtuti na síru, což není levné. Nebo tím, že se k hlavě nebožtíka přiloží ampulka se selenem, který již v peci zreaguje na velmi stabilní selenid rtuti. Což je velmi levné a účinné. Trhání zubů může vymyslet jenom ignorant a ještě větší ignorant se toho může chytnout.

0 0
možnosti
Foto

Mě to překvapilo z toho důvodu, že krematoria nepochybně mají v komínech obrovské množství různých filtrů, které odpovídají asi tunám všech možných i nemožných předpisů. A nejen z toho důvodu stojí spálení každého jednoho nebožtíka neuvěřitelné peníze. A také jsem moc nepochopila, co tedy s těmi zuby bude dál? Ty se budou pohřbívat do země nebo bude stačit, že se ze spálení zubů vyplatíme? Takové sofistikovanější emisní povolenky nebo tak něco. Další daň, aby bylo z čeho financovat zcela zbytečnou činnost.

Ale nijak mě nepřekvapuje, že pro Unii je výhodnější donekonečna rozplétat gordické uzly. Ať to stojí, co to stojí, protože z cizího krev neteče. :-(

1 0
možnosti

Díky bruselským soudruhům a jejich zkušenostem,  přechod ke komunizmu zvládneme co nejdřív. Nejenom, že budeme mít za života leda tak holý zadek, ale po smrti nám nezbudou ani ty zuby.

1 0
možnosti
Foto

No tohle mně "dojalo". Četl jsem to včera na Novinkách. To si v EU z nás vážně dělají pr**l???????????

3 0
možnosti

P27e90t67r 81K25a96p77l82a54n

14. 1. 2015 14:13

Ono řešit současné závažné prbnlémy by by vyžadovalo větší schopnosti, tak se raději věnují tomu, na co jejich intelekt slačí.

5 0
možnosti
Foto

R^ 

že eurobruselisti neřeší rtuť z kompaktních zářivek, s většinou z nich totiž spotřebitel vztekle mrskne do popelnice poté, co mu doslouží daleko dříve, než bylo slibováno výrobcem.

8 0
možnosti

I83v42o 84B34o66u78š66e

20. 1. 2015 7:41

Jak chcete řešit lidskou blbost? Naštěstí té rtuti v těch zářivkách je docela málo. A blbů, co to mrskaj do popelnic snad také. I když - zatím jich je 7 plus autor;-D

0 0
možnosti

:-)...........Dobré!  Berou si vzor z  nacistů v koncentrácích ! Ti zase nechtěli zamořit zemi zlatem, tak zuby nebožtíků preventivně trhali. A to se tenkrát o ekologii nemluvilo ani náhodou !  Pro Vás :  R^R^R^R^R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy