Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

17.5 miliardy vyhodit za neco, co ma normalne delat armada uz najatych policajtu. Myslim, ze tezko neco lepe vyjadruje absurditu a tristni efektivitu policejniho sboru v CR 8-o:-/Rv

2 0
možnosti

P48a90v64e76l 78Ř95a85p58e65k

23. 4. 2015 22:39

Karma! Uvědomme si, že máme z celé Evropy téměř nejvyšší úmrtnost na silnicích. Tato skutečnost dále nabere na absurditě při vědomí skutečnosti, že zároveň máme ze všech států téměř nejvíc policajtů na jednoho obyvatele. V kombinaci těchto dvou ukazatelů jsme unikátní. Z toho jednoznačně plyne, že systém dopravní represe v ČR je nejhorší v celé Evropě, celý ten systém od policie přes justici až po "dopravní odborníky" je naprosto nefunkční, oni sledují jen své politické a finanční zájmy, oni nemají zájem na tom, aby se jezdilo bezpečně, oni naopak ke své existenci potřebují, aby problémů bylo co nejvíce.

10 0
možnosti

Máte pravdu. Je to úplně stejné jako s ochránci práv kohokoli a čehokoli. Oni jsou placeni za řešení a nikoli za vyřešení. A tak jen řeší, vyvolávají konflikty a stěžují si. A chrochtají z našich peněz.

2 0
možnosti

60tkou v obci, rovina, ráno, jasno. Tisícovka na místě. Jen proto, ze radsi koukam na cestu - jestli nekdo nejde a pod. a necivim na tachometr. Tento argument mi byl k nicemu.

11 0
možnosti
RO

S tímto naprostou souhlasím. 

Nejlépe to lze pozorovat na místech s úsekovým měřením. Mohu říci, že na těchto místech (pokud pospíchám a nejedu +/-40, tak okolí vnímám tak o 50% méně než normálně, neboť se soustředím na tachometr.

2 0
možnosti
Foto

Aby úředníci obhájili svoji existenci, musí si sami pro sebe hledat náplň práce (i kdyby byla sebeblbější).

6 0
možnosti
IC

Jo jo, víc úředníků, policistů, zakazovat, přikazovat , to je ono. Tak se asi řídí firma.

10 0
možnosti
RK

Nebuďte takovej pesimista. Silnice zkrátka stavět neumíme, tak je zbytečné do nich vrážet peníze. Mosty jsou na zhroucení, asfalt se vlní, dokonce celej kopec se sesunul na rozestavěnou dálnici. Naproti tomu kamery fungují perfektně, radary rovněž, tak by byla škoda do nich neinvestovat:-P

14 0
možnosti
FS

Souhlas,ale jak protestovat?!

3 0
možnosti
JL

U volebních uren :-)

Jinak řada řidičů už dodržuje zásadu 's policajtem se nebavíme'. Sice je to někdy stojí víc... ale na druhou stranu zase někdy projdou bez ztráty čehokoliv.

1 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy