Diskuse

Bude válka?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kluci Svobodní, vy jste další nevolitelná „pravicová" strana. Tak trochu mi to připomíná, že s těmi komunisty uzavíráte takový pomyslný kruh, kdy na jednu stranu od nich utíkáte, aby jste se na druhé straně setkali ve vřelém obětí.

0 0
možnosti
Foto

Válka je. A to ta permanentní. Válka s blbostí, kterou sice nelze vyhrát, ale ve které se nesmí nikdy přestat. (Volně dle Jana Wericha).

3 0
možnosti
Foto

I61v70o 84C75i16l38i79c49h

28. 4. 2015 14:04

Vidím to bohužel dost podobně ;-(

1 0
možnosti

J57o35s66e47f 77P97a46r19á53k

28. 4. 2015 10:45

My už žijeme rok ve válce,kdy sice ještě bomby nepadají a autor se ptá,jestli bude válka. Brilantní postřeh. Za jakou stranu kopete?Jen se ptám,abych věděl,koho jistě nevolit.

1 0
možnosti
Foto

I kdyby to neměl uvedené, tak z textu to dost vyplývá.

2 0
možnosti

pokud by stát nereagoval na změnu mezinárodní situace ( a tu doufám nepopřete) bylo by něco špatně, vydávat zodpovědné chování státu který reaguje na to co se kolem něj děje jako důkaz toho že stát chce válku je demagogie nebo pouhé nepochopení toho jak se má stát chovat, stát se na svou obranu musí připravovat dlouhodobě a při změně mezinárodní situace musí konat, ono se taky může stát ač budeme všemi možnými způsoby bojovat za mír že budeme do války prostě vtaženi

na vaši otázku v titulu je jen jediná odpověď: ano bude, nikdo neví kdy a jak intezivní ale historie nás učí že lidé vždy válčili, válčí a budou válčit

2 0
možnosti

jen pro doplnění jedno přísloví, příroděžel krutě pravdivé: mír přináší bohatství, bohatství přináší zpupnost, zpupnost přináší válku, válka přináší chudobu, chudoba přináší pokoru, pokora přináší mír.

3 0
možnosti

A61d38a81m 98S95t67a33v71a

28. 4. 2015 8:57

"....Bude válka?....": Nebude, Rusové si moc dobře pamatují, co to znamená válka, do které je  Západ podvakrát tak krutě, bezohledně a ničivě vehnal. Ti se budou snažit ji zabránit. Vždyť i jejich konvoje jsou vedené jen na civilních motorkách a ne na válečných tancích.

2 2
možnosti
Foto

Zejména když se SSSR spojil s nacistickým Německem a společně napadli Polsko. Za to může tutově USA. ;-D

3 1
možnosti

Zvykli jsme si na to, že v našich končinách je už hezky dlouho klid a mír, pokud pomineme hartusení zbraněmi a propagandistickou masáž za studené války. O to mrazivější je zjištění, že nejen že propaganda v původním rozsahu a s původním slovníkem tu zaznívá znovu, ale že jsme se ocitli na druhé straně (tedy té proti které je vedena) bez jakéhokoliv přičinění jen proto, že nesouhlasíme s razantním a militantním postojem Ruska. Každý, kdo to vidí tak, že si Ukrajina brání vlastní území je "fašista". Každý, kdo nesouhlasí s kroky Ruska je najednou "fašista".

To, že máslo na hlavě mají v určité míře obě strany je zjevné, ale pořád mám pocit, že Ukrajina do toho máselného přelivu byla víc vtlačená, než že by s ním začala. A ten tlak nepřišel z NATO nebo EU, jak se tu někdo snaží naznačit, zrovna tak nepřišel listopad 89 z NATO nebo EU.

Jestli bude válka? Pokud se tu budou ozývat provokatérská hesla, je jen otázkou času, než jejich hlasatel dostane "pro pusu na pusu" ... a ten pak začne křičet něco o utiskování, svobodě slova a pozve si Rusko na pomoc. A máme tu občanskou válku vedenou "desítkami"  našich obyvatel  (podorovaných cizí armádou) proti zbytku národa.

Ale upřímně autore - jaké možnosti má ten, kdo nesouhlasí s provokatéry? Mlčet znamená tiše souhlasit, když projeví sympatie k druhé straně barikády je osočen za fašistu, sluníčkáře, pravdoláskaře, kavárenského povaleče, amerického řitního alpinistu nebo kdoví co ještě ti chytrolini vymyslí. Mlčet nelze. Argumenty druhá strana neuznává, je to zbytečná námaha, lež je levnější a účinnější.

Bude-li válka, nebude to proto, že my sami vtrheneme někam jinam - spíš někdo vtrhne k nám. A ten někdo nebude NATO. Rozumím vašim obavám z nasazení branců za hranicemi země (tuto informaci jsem ale zatím nezaregistroval), na druhou stranu, když by se Rudá armáda za 2.sv.v. zastavila na svých hranicích, asi bychom se Němců nezbavili.

3 1
možnosti
Foto

Doporučil bych, abyste se rozhlédl po diskuzích kdo koho jak označuje, než začnete něco takového tvrdit.

2 0
možnosti

:-)  Napsal jste to pěkně !  Myslíte, že existuje politik, který nelže?  Zářný příklad - jarní vánek, Topolánek! KDybychom řekli voličům pravdu, tak by nás nikdy nevolili.  Putinovi to odpouštím, je to v zájmu dobré věci. Krym mu vlasně přihráli Američani vyvoláním občadnské války na Ukrajině. Je to šachista, ten té nahrávky jen obratně využil. A Ukrajina má po ptákách, Emerika po potencionální další základně!   R^R^R^

3 4
možnosti

Karma. Ale Bednář Vás nepochválí.

2 0
možnosti

Cítím to podobně, ale jsem za paranoika a zapšklého dědka. Jen holá skutečnost lidem otevře oči, ale to bývá vesměs již pozdě. Teď zase e-call, prý povinné od roku 2018. Díky Bohu jsem již starý a ani bych nechtěl být v současnosti mladý.

3 0
možnosti

Po zamyšlení, velmi smutné, kdo by nechtěl být mladý a plný sil? Jenže ta situace je opravdu alarmující.

2 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy