Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J74o83s15e21f 35P29o64t68r

28. 11. 2015 1:52

Právě jsem se vrátil z vesnické hospody. Devět hostů, z toho dva nekuřáci. Když nebylo vidět   jednoho rohu do druhého, hospodský  pustil větrák, za chvilku čistý ledový vzduch, tak ledový, že jsem zaplatil a odešel.

Přiměřená konzumace piva rozhodně přispívá ke zdraví, ovšem s kombinací tabákového kouře se jedná o smrtící koktejl. To je ostatně na štamgastech mojí vesnické hospody vidět - zčernalá kůže na obličeji, neustálé kašlání....

Jsem pro absolutní zákaz kvůli ochraně zdraví nezodpovědných kuřáků.

0 0
možnosti
JR

J37a27n 19R41á28ž

27. 11. 2015 19:20

Moc se mi líbil příměr p. Jakla na toto téma:

 Nekuřák chodí každý den 300m od svého domu do supermarketu a po cestě není ani jedna hospoda. Potom si 200m od jeho domu otevře podnikatel kuřáckou pivnici. Otázkou pro vsechny zastánce protokuřáckeho zákona:  Co se pro toho kuřáka změnilo v jeho právech na zdravý vzduch?

Já dodávám:  Po nabytí platnosti zákona o zákazu kouření, budou hosté té pivnice chodit kouřit ven a ten nekuřák bude muset projít dýmem z jejich cigaret. Tak co je lepší? Kouřit  uvnitř a nekuřák tam nemusí vstupovat, nebo vyhnat kuřáky ven, aby zamořovali ulici?

P.S. Jsem militantní nekuřák, ale zakazovat kouření uvnitř soukromého prostoru považuji za nebetyčnou blbost a protiústavní zásah do svobody podnikání.

5 0
možnosti
IG

Obzvlášť zábavná mi připadá myšlenka, že má obec 499 obyvatel.

Dvě ženy jsou těhotné a porodí dítě. Jeden stařec zemře.

V hospodě se od okamžiku narození druhého dítěte zakáže kouření .... ;-D

2 0
možnosti
Foto

Ještě jinak – v obci nainstalují mýtnou bránu, která bude automaticky načítat počet osob, které se v ní aktuálně zdržují. Když klesne počet obyvatel (jedou třeba do města do práce), bude se smět v hospodě kouřit. No a když se večer všichni vrátí domů, šmytec utrum. ;-)

1 0
možnosti
ZJ

... jo - naši zákonodárci - to jsou pane kujóniRv! Tento jejich návrh zákona bych zařadil do pohádek typu ,,O chytré horákyni" ..... Ani nahá, ani oblečená, ani pěšky, ani na voze .... atd. Jako taktéž celoživotní nekuřák s Vámi pane autore souhlasím - a přidávám karmuR^

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Takže ve vesnici se 499 obyvateli, kde nebude ani jeden kuřák se kouřit smět bude a v obci s 501 obyvateli, kde všichni budou kuřáci se smět kouřit nebude.

4 0
možnosti
Foto

Jako nekuřák jsem přestal chodit na hony, protože jsou venkoncem jen procházkou, kterou si udělám kdykoliv a kdekoliv, ale končí nakonec v zakouřené hospodě, kde je slušnost aspoň do večera posedět. Ač jsem teple oblečen, pronikne cigaretový kouř sakem, svetrem košilí i tričkem až na kůži, o tom jak jsou prosmrděné plíce nemluvě. Po střelení prasete smrdí kančinou ruce týden. "Molitan" plic po párhodinovém nasávání kouře musí smrdět měsíc.

0 0
možnosti
RT

Tak zákon může jít ještě dál,proč je povolen prodej cigaret?Jaký bude postih lidí kouřící v bytech dětem které nekouří?Mě je úplně jedno jestli lidé kouří a nebo ne.Když chci jdu do nekuřácké restaurace,když chci tak do kuřácké.Nikdo nemá právo zasahovat do soukromích sfér.

5 0
možnosti
Foto

Když si můžete vybrat... ale co když právě v té kuřácké mají šikovného kuchaře a v nekuřácké je ňouma?

0 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy