Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Otázka v případném referendu o výstupu Česka z EU, by musela znít pravděpodobně takto: jste pro vystoupení z řad členských států EU a tím se zařadit do sféry zájmů Putinovského Ruska?

3 6
možnosti
Foto

Ano, takhle to mnoho lidí, kteří si nedohlédnou na špičku nosu, interpretují. Kdo nejde s námi, jde proti nám.

5 1
možnosti

Z ekonomického hlediska je to, pane Polanecký, fantasmagorie. Zkuste popsat ekonomickou situaci ČR po vystoupení z EU a odstavení české ekonomiky od německé, rakouské atd. atd. Stejně tak vaše teorie o minimálních zásazích státu do života obyvatel a zrušení daní zavání obdivem k situaci v Bangladeši či četným středoafrickým republikám apod. - tam se také od většiny lidí nevybírají daně a stát se o lidi téměř nestará.

5 6
možnosti
Foto

kde se pořád v lidech bere ten úzus, že vystoupením z EU se okamžitě uříznou všechny obchodní vazby na ostatní členy unie? Myslíte, že například takřka celý evropský automobilový průmysl od nás okamžitě přestane odebírat kabelové svazky, světla a další komponenty a objedná si je v Kongu?

7 2
možnosti
Foto

Při troše snahy být objektivní, postrádám v článku fakt, že možné vysoké procento odpůrců členství v EU je též výsledkem lživé masáže z Moskvy, která ne zbytečné má v ČR mnoho škodících agentů, jak o tom pravidelně referují naše tajné služby ve svých výročních zprávách. Já jen, že je na tom vidět Putinův zájem o naše vystoupení, slušelo by se to v článku na toto téma uvést, jinak ztrácí objektivitu.

3 3
možnosti
Foto

já myslím, že maséři z Moskvy zažívají své nejpohodlnější období v životě. EU se totiž svou totální neschopností a zaměřeností na kraviny a nepodstatné věci bohatě diskredituje v očích běžného občana naprosto sama

3 0
možnosti

Musím nesouhlasit. Evropská unie je dobrý projekt, ale realizovaný špatnými lidmi. Bohužel EU díky hlouposti a naivitě voličů řídí již léta socialisté a proto je EU tam kde je.

3 0
možnosti

A kdo si myslíte, že řídí ostatní "kapitalistické"státy"? Pravice si vždy pouze krátce do moci sem tam píchne, ale vždy ji budou ovládat pouze falešní altruisté. Ty jsou od středu doleva vždy velmi žádným artiklem. Bohužel intelekt mizí pod nálepkou extrémismu. Jen intelekt rozezná svobodný životodárný extrém od pověr lidskosti altruistů.

1 0
možnosti

Dobry clanek. Sny jsou ty tam a zustala jen realita zacinajiciho dne.

4 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy