Diskuse

Pravdoláskaři, putinovci, islamobijci, džihádisti. Černobílý svět.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Opožděná, ale zasloužená karma. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Bohužel si pletete kritiku islámu (ideologie) s jakýmsi odporem proti jedincům (muslimům). Islám je svinstvo, o tom není pochyb. Muslimové jsou samozřejmě různí podle toho do jaké míry míry prorokovo učení praktikují. (IS ho praktikuje téměř dokonale.)

0 0
možnosti
Foto

Vidíte svět tak, jak je kritizujete. Za vším je západ a USA!RvRvRv

0 2
možnosti
SB

Čím silnější a vyspělejší Západ a USA jsou (a ony jsou skutečně stále ještě nejsilnější, nejvzdělanější a nejvyspělejší část světa), tím více odpovědnosti za svůj vlastní vývoj mají a tím méně se mohou vymlouvat na cokoli nebo na kohokoli jiného.

Problémy, kterým Západ a USA čelí, jsou zaviněny jejich vlastními chybami při rozhodování a jejich bohorovností, že si myslí, že pozice nejsilnějšího, nejvzdělanějšího a nejvyspoělejšího je tu jednou provždy a už se nemusí pracovat na udržení těchto pozic.

0 0
možnosti
SB

Ale když ono to je pro ty ctitele EU tak snadné svádět na Rusko tu svou neschopnost vést Evropu. Problémy Evropy jsou podle nich zapříčiněny intrikami Ruska v zákulisí.

Ještě nikdo z nich mi však neodpověděl na mou námitku, že intriky států navzájem patří k politice už od dob starověkých civilizací, a jestliže bychom připustili, že za obtížemi Evropy je doopravdy intrikování Ruska, tak jak je možné, že Evropa není schopna ty intriky ustát? Athény svého času ustávaly intriky Sparty, Sparta ustávala intriky Athén, Habsburkové ustávali intriky Bourbounlů, Bourboni ustávali intriky Habsburků a jedině tak mohly příslušné státy existovat.

Jestliže Evropa neustojí intriky Ruska, je na místě se zeptat, jak je možné, že chce být považována za silnou.

"Jsme silní, jsme vyspělí, jsme vrchol civilizace, pouze proti nám, prosím vás, neintrikujte, nebo se položíme jak domeček z karet."

Takové souvětí je nesmysl, protože jeho druhá část odporuje té první, avšak pro zaryté eurohujery je snazší označit názorové oponenty za rusofily a tím považovat diskusi za uzavřenou než ho vyvracet (což je nemožné) nebo než přiznat porážku (k čemuž nejsou ochotni).

8 0
možnosti
EK

Máte naprostou pravdu.

0 0
možnosti