Diskuse

Válka proti islámskému světu? Ta nás teprve čeká, pokud se do ní necháme zatáhnout.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J11i37r16i 28C85e52e

29. 7. 2016 21:20

Autorovi bych doporučil, aby se seznámil s tím, jakým způsobem probíhala válka v Alžíru a jak to tam dopadlo. Myslím s Francouzi.

Omílat mantru o "izolovaných kriminálních činech osamělých vlků" je v současné době projevem naivity a známkou toho, že dotyčný čeká na vlak, který dávno ujel.

Džihádisté nic neriskují, neboť ať jejich kampaň dopadne jakkoli, mají své místo v ráji zajištěno. Tolik k pokusům uchopit jejich pohnutky racionálně.

Pokud by skutečně došlo k civilizačnímu střetu, tak by to situaci vyřešilo velmi rychle na hodně dlouhou dobu. Statistická data - zatím - svědčí ve prospěch starousedlíků.

O tom, že fasáda civilizovanosti a humanity může u Evropanů velmi rychle opadat, jsme se za posledních 100 let přesvědčili v mnoha případech. A je i v zájmu muslimské komunity, aby k tomu nedošlo. Protože evropská kultura a evropské hodnoty chrání i je.

0 0
možnosti

S Vaším hodnocením zásadně nesouhlasím. Uvědomte si laskavě, že zastánci islámu mají na evropském území milionový výsadek. Takže válka nás nečeká, ta už probíhá.

3 0
možnosti

KarmaR^Myslím,že k té racionalitě mohou přispět sami integrovaní muslimové,když za sebe nenechají veřejně mluvit Dientsbiery,Hollany,Stropnické a další,kteří národ jen osočují a uráží.

0 0
možnosti

Jenže k tomu střetu civilizací dříve či později dojde, ať chceme nebo ne. Prostě k němu dojde. Islám se šířil výhradně vojenskou cestou, výhradně bojem a násilím. Všechny islámské říše, které narazily na hranice své expanze, se bez přílivu tributů a kořisti prostě zhroutily a propadly do bídy. Islám není tvůrčí, musí něco vytěžovat z jiných kultur. Čím déle na nějakém území probíhala islamizace, tím to území bylo ve větší bídě. Islám se bez násilí, které ho živí, prostě neobejde. Poslední "prevence" proběhla roku 1683, kdy spojená vojska Evropy porazila osmanské Turky u Vídně a zastavila islámskou expanzi do Evropy. Z mocné Osmanské říše, která žila z vytěžování porobených zemí, se velmi rychle stal "nemocný muž na Bosporu". Turky probudil k novému životu až Mustafa Atatürk, který prohlásil islám za nejhorší zlo lidstva. Současné Turecko na Atatürka pomalu zapomíná a podívejme se, jak to vypadá...

Vy tvrdíte, že máte "problém s anitislámskou paušalizující hysterií". Takže jste opět jedním z mnoha politiků, kteří odmítají "paušalizaci islámu" a zřejmě hodlají rozlišovat mezi "hodným islámem" a "zlým islámem". Asi jako kdyby existoval nějaký "hodný nacismus" a "zlý nacismus".

S takovým přístupem můžete navrhovat jakákoli opatření, ale v rukou bezzubého politika, který není schopen rozpoznat a pojmenovat zlo, tu zase zbydou jen svíčičky, slzičky a průvodičky za rozježděné, rozstřílené a podřezané.

10 0
možnosti

Válka už začala. Říká se jí guerrillová. Musíme v klidu vyčkávat dokud se nerozhoří ještě víc?

3 0
možnosti

Karma.Přesně.Ovšem na místo uklidnění veřejnosti a vysvětlení toho oč islamistum jde,dělá dost politiku přesný opak a na hloupé hysterii,která islamistum nejvíc vyhovuje honí politické body a ještě přikládají pod kotel....

0 2
možnosti

P32e95t40r 28H97a28l12í63k

28. 7. 2016 15:18

Zachova klid, čekat a hlavně neodporovat, neudělat nich co by je naštvalo.

Máte druhé jméno Daladier nebo Chamberlain

1 0
možnosti

vycházíte z mylné představy, že vámi volení politici...všude v EU a nejspíše všude na světě....pracují pro vás..to je zásadní omyl....volený politik patří do skupiny POMOCNÁ ELITA, která slouží a pracuje a přijímá rozkazy jen a jen od DISKRÉTNÍ ELITY, která skutečně vládne....

4 1
možnosti
Foto

Všichni ti pánové, se kterými máte "problém" nevolají po zbrani, nýbrž zcela jasně již dlouhodobě upozorňují na nebezpečí multikulti a islámu. Preferují prevenci, nikoli válku.

A k té chladné hlavě - zkuste to nabídnout pozůstalým po obětech islámských útoků.

6 0
možnosti

Když tady žádné muslimy mít nebudeme, nebudeme s nimi mít ani žádný problém.

5 0
možnosti
Foto

Dosti naivní názor, řekla bych :-):-/

1 4
možnosti