Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠZ

Svatá slova. Karma, karma a ještě třikrát karma. Asi před rokem jsem psal něco podobného na toto téma. Ale ne tak dobře jako Vy. Jsme okrádáni o naši svobodu lidmi, kteří se touto naší svobodou zaštiťují. Ve skutečnosti jsou to cyničtí lháři. A až k tomu co popisujete přidáme ještě bezhotovostní společnost, máme vymalováno. Někdy si připadám jako volně se pasoucí zvíře, které je však pomalu ale jistě zatlačováno do rohu pastviny a nevidí, nebo nechce vidět, že už jsou všude kolem ploty. Ty se zužují a před námi je už jen úzká rampa která vede - kam vlastně?

Jediné řešení které vidím je to, že budeme naléhat na politiky kteří si říkají pravicoví, aby tomu zamezili. Pokud to už v těch autech či jinde musí být, tak to musí být vlastníkem!! možné vypnout. Nesmí to bez mého vědomí komunikovat s třetí stranou!. A to by měli ti politici zákonně ošetřit.

Celá historie lidstva nás učí, že každá, ale opravdu každá, technologie kterou je možno zneužít proti lidem, je dříve nebo později proti lidem použita. Z takové budoucnosti jde na mně hrůza.

Více takových lidí jako Vy.

5 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy