Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Samozřejmě se regulace dotknou jen a pouze Evropských firem. Výrobky pocházející z EU budou dražší, Čína,USA a Rusko všem ekologům poděkují. A na klimatu se samozřejmě nic nezmění, protože ti největší znečišťovatelé Čína,USA a Rusko se omezovat nebudou....

31 0
možnosti
VV

Cina? Tam dnes uz jezdi nejvice elektroaut na svete. A kdyz porovnate Cinu dnes a pred deseti lete je take videt ze tu ekologii pochopili. USA, tam je to tak nejak pul napul. Takze ten cernej petr zustava jen a jen tomu Rusku.

0 16
možnosti
SN

:-)....Pane autore, pravdu díte! R^R^R^

25 0
možnosti

J26a82k59u39b 68Š88o61l91c

25. 3. 2019 13:21

Plasty v jídle, plasty ve vodě, za to asi slunce nemůže. To, že se na znečišťování planety podílí hlavně třetí svět je pravda, nicméně, kam zmizely naše továrny? V rámci novodobé kolonizace právě do třetího světa.

3 2
možnosti
KN

K84a44r14e69l 67N32o81v67á44k

26. 3. 2019 12:10

ČR má (měla) nějaké své továrny, které zmizely do českých kolonií? Hm, to jsou novinky.

0 0
možnosti
VF

Asi jste byl vzorný žák. Já i v pětasedmdesáti s láskou vzpomínám a ulití ze školy.

2 0
možnosti
JK

Vliv člověka na globální klima se popřít nedá a fakticky to v závěru také přiznáváte. Ovšem co je také jasné, je to, že nelze říci jak je tento vliv závažný. Ono totiž čistě vědecky není s čím srovnávat. Jsou tu cykly trvající stovky tisíc let, pak ty za desítky tisíc, další za tisíce a také menší za stovky let. Cykly existují, ale nejsou v čase pravidelné a pravděpodobnost že se s prognózou zmýlíte je výrazně vyšší, něž že se trefíte správně. Když do té nepravděpodobnosti přičtete exaktně neměřitelný vliv člověka je výsledek jen v rovině věštění a šamanismu.

Je to výzva pro vědce, aby ten chaos uspořádali, nebo ho aspoň popsali. Na nás je jen maličkost, některé teorii věřit, nebo nevěřit nikomu.

Ona dívenka věří, k tomu potřebuje silnou vůli, a to jsem opravdu rád. Jen ti se silnou vůlí dokáží posunout lidstvo vpřed a nic na tom nemění ani fakt, že často tito aktivisti zabloudí v slepé uličce, aspoň víme kudy ne.

1 5
možnosti
JR

J48a80n 37R69á54ž

25. 3. 2019 15:40

Ta dívenka nikam lidstvo neposune, neb je duševně chorá a fanatici spíše škodí lidstvu, než prosívají.

7 1
možnosti
LC

Kdyby jen studenti. Neviděl jste včera v Newsroomu pro tuto školačku a její "aktivity" zapáleně hýkat Velíška? A to opravdu není student.

21 0
možnosti
JK

Tak pozor, Velíšek je profík a je zapálený pro každou svoji reportáž.

4 0
možnosti
FL

Škoda že neuvádíte žádné odkazy na zdroje, je to tak na újmu důvěryhodnosti.

3 1
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy