Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Rozumný politik při tvorbě zákonů jedná s odborníky. Netvrdím, že pan Ťok je vzor rozumnosti. Ale kdo jiný by měl mít významné slovo při tvorbě zákona o provozu na pozemních komunikacích, než ti, kteří mají zkušenosti se zákonem stávajícím? Tedy ti, kteří informace sbírají, třídí a pravidelně vyhodnocují (to není ten, který Vás štve, stavě Vás na dálnici).

A pokud máte strach z totality - nikdy by ji nezpůsobili ti, kteří jsou pouze výkonným orgánem. To byste se musel naopak bát spíš ministerstva vnitra.

Bóže, jak snadné je se demagogicky bát!!!

0 0
možnosti
Foto

Navrhuji za jakýkoliv přestupek dvanáct bodů, a konečně přestanou ti, kteří v tom neumí chodit, zavazet těm chytřejším na silnici. To se to bude panečku jezdit. Třeba: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vybodovanym-soferum-rizeni-prochazi-urady-se-po-nich-nepidi.A091009_222159_domaci_vel

0 0
možnosti
JL

Nesouhlasim s vasim vyvodem udalosti. Ministr Tok SPRAVNE se snazil ziskat pro sve rozhodnuti, nazory vsech, kteri nasleduji a dohlizeji na jeho zaverecne rozhodnuti. Diky pane ministru.

Zde se zminim vsak na nedostatek kontroly rozhodnuti pana ministra. Takovou organizace statu CR NEMA. Minim zasadni rad pro tuto kontrolu. Tato kontrola spociva mit druhy organ, urceny ke schvaleni (odmitnuti) rozhodnuti ministra. (i jinych cinitelu). Tento akt se nazyva v lepsich demokratickych systemech "kontrola a balanc" (Checks and Balances). Proto mame tolik "kauzi" vysetrovani, zdali cinitele neco "neukapli" (Markanova a pod)!!!!

2 1
možnosti
Foto

Myslím, že už jsem Vám jednou radil: jděte do politiky a něco rozumného dělejte.

Jinak mám dojem, že minulý totalitní režim Vám moc nevadil.

2 2
možnosti
Foto

Váš dojem je vašim velkým problémem, protože vyvozuje chybné závěry.

2 0
možnosti
Foto

Návrh není zákon, je to jen návrh, v němž policie např. uvádí, co je technicky možné a co už ne. Takže klídek, k zákonům je ještě cesta dlouhá.

1 0
možnosti
Foto

Policie může jako ledaskdo jiný nějaké zákony navrhovat. Říkám si, kdo jiný by to měl ohledně dopravních předpisů dělat? Nicméně každý návrh zákona prochází nějakým legislativním procesem. To přesně odpovídá principům zastupitelské demokracie, s totalitou to nemá co dělat.

6 0
možnosti
RO

A nemělo by být také v tomto procesu něco jako analýza, která prokáže účinnost stávajících represivních opatření a také předpokládanou účinnost nových? Já jsem zatím nic podobného neviděl. Naopak však vidím, jak se všude snaží stát namastit na řidičích kapsu.

0 0
možnosti
MV

Minulý blog jste nazval : "Studenti, jak" užiteční idioti " eko propagandy." Teď se v textu chováte stejně : jako "užitečný idiot". Viz jednoduchá poznámka paní Foltynove níže..

3 2
možnosti
Foto

Chtěl jste nám něco sdělit k obsahu článku, nebo jste si přišel kopnout? Je to takové zbabělé, ale jak je vidět v bodování, některým lidem se zbabělost líbí.

0 0
možnosti
VF

"...toto je na návrh policie..." Policie návrh podává, ale neschvaluje. Pletete koše s baňama.

6 0
možnosti
Foto

Kdybych neviděl na vlastní oči denně, co se na našich silnicích děje, možná bych Vám dal i karmu. Jenže já to vidím, takže karma nebude a policii držím palce v její nelehké práci.

4 1
možnosti
Foto

Jednou i lidé jako vy pochopí, že represe není ten správný způsob, jak se mají lidé vychovávat a jak se má kultivovat společnost. Nevím, kde jezdíte vy, ale já denně trávím tak hoďku v autě a vidím, že lidé jsou docela ohleduplní. Postřehl jsem, že ohleduplnost klesá s nárůstem dopravního značení. To jsou ty podvědomé signály, které říkají, jeď jsi v právu, máš přednost, jeď ať stihneš tu zelenou atd.

4 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy