Diskuse

Pryč s Ťokem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Z vašeho příspěvku na mě funí čecháčkovství, kdy jediným měřítkem "svobody" je jezdit po silnici jak se mi zamane, otravovat nezvladatelným čoklem okolí a hulit v hospodách.

Logické by bylo vyzvat vedení ministerstva dopravy i ŘSD k rezignaci atd.. Po dlouhodobém sledování počínání těchto dvou institucí musím říci, že není řešením, stále někoho vyměňovat. Přešel by někdo jiný a se stejnými postupy by dospěl ke stejně tragickým výsledkům.

Problém ministerstva dopravy a ŘSD spočívá v tom, že nejsou schopné poučit se ze svých chyb, navrhnout změnu prostředí (pravidel) ve kterém působí, pohrdáním volným časem občanů a v nízké veřejné kontrole obou institucí. (Zde je pro srovnání odkaz na polskou GDDKiA stavící infrastrukturu. Jinak, veškeré zápisy z kontrolních dnů, stavební deníky, záběry ze staveb, harmonogramy, vše by mělo být zveřejňováno na síti).

Otázka zní, jak hodláte zabránit, aby se problémy neopakovalo stále dokola? Vždyť nejste schopní uzavřít smlouvu, kde by byly vymahatelné sankce za pozdní předání díla ani donutit stavbaře k práci alespoň na dvě směny. Proč reálně (nemyslím teoreticky) nejde vyloučit nespolehlivé dodavatele z účasti na veřejné soutěži? Kde je nějaká analýza příčiny? Dělá někdo na nápravě? Kde jsou nějaké návrhy na změnu zákonů?

To stejné platí i ohledně nehod a neprůjezdnosti dálnic v případě nepříznivého počasí. Nikdy se nedělá analýza zásahu pro poučení do budoucnosti.

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=692715

2 3
možnosti
Foto

Vcelku souhlas, jen si myslím, že má být odvolán i za tu D1.

Ani ne snad za to, že byla zablokovaná, ale pokud náš ministr spoléhá na to, že do 16 prosince nenasněží nebo omlouvá podřízené, že na to spoléhali(tím tu kalamitu odůvodňoval) tak tam prostě nemá co dělat-to je diletantství

1 0
možnosti
MV

AB vcera ve zpravach prohlasil, ze by T mel pridat...zrejme do kroku, protoze B zrejme premysli o konci jeho ucinkovani ve vlade za mindopravy...tak to cejtim ja

1 0
možnosti
Foto

Ťok bude odstřelen. Každý, kdo byl doposud zlikvidován, tak o tom psal nejdříve tisk svěřeneckého fondu, který neovládá p. Babiš. Ať už jde o letištní salonky p. Šlachtové, či aféry pana Murína a jiné. A jako dárek k Vánocům dostal p. Ťok článek v Mladé frontě dnes. Určitě o tom p. Babiš nic neví, nic nezadal, nikoho neúkoloval. A naprosto náhodou bude p. Ťok v řádu měsíců odvolán. Na to bych si už vsadil.

9 0
možnosti
MZ

Souhlas, jen Ťok měl být odvolán již dávno. Tedy spíše se neměl ministrem vůbec stát.

4 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3635x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy